Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 9, 2009

WaHai PenDuduK Tg MaLim

Oleh kerana Ika & the geng yg tinggal KL akan wat aerobik PERCUMA
Aku pun cam nak cuba gak wat community service camni kat Tg Malim
Kan ke perkarangan Pej. Pos ini sangat luas
Pastu cam ada stage pulak kat depan pintu masuk tu
(nnt aku snap gambor...)

Kalau Pej. Pos tak boleh..
Ada 2-3 lagi tempat yang boleh dipertimbangkan
1- Pusat Jagaan Harian pun ada laman yang luas
2- Dewan Kg Lambak (pak mentua aku punya jajahan)

Tapi tak dapek laa kan nak konon2 dalam cermin kaca
Kat Royal Domain Sri Putramas tu..

Apa pun aku takmo laa wat FOC
Sbb FOC ni mengurangkan komitmen
Bila kena bayar... baru depa bersungguh sebab kena kuar duit
Tapi takde laa mahal cam membership Fitness First lak
Just nak charge dalam RM3 untuk 80 minit punya aerobik

Eee larat ke 80 minit ?
Mau terkincit-kincit kat situ
40 minit dah laaaa... RM2 !!

Bila ?!!!
Bila ek.. mungkin tidak lama lagi..
Nanti nak bincang2 ngn AJK-AJK kampung

Boleh gak takat nak isi tabung PID
.
.
.




5 comments:

Lazyf... said...

best neh!!!rase cam nk juin tp aye urang Putrajaya...sob sob sob!!!

niena..(,")(",)... said...

bestnya....kite pun dh lama tak aerobik...tu yg makin besar....hehehehe...tp jauh sgt kalu nak join...

kak zel...kite nak tau cd aerobik tu...tq

I want to lose weight said...

Hehehe.. apa kata korang pun wat gak kt tempat masing2..

ezey said...

ala-ala macam tok sidang tanjung malim buat annnouncement...kalau dekat..harus aku pun join skali

noradzlina.kamdani said...

zel..kt pilah pung ade akk tu cas rm3 utk xsampai pun sejamn..mcm ne ckp xsampai sejam..tunggu akk tu sampai jek dh kul 6 ke 6.15 kul 7 dh nk kene blk...