Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, June 27, 2009

Tag dari MA

Kali ni dapat dari LUVMA - mummy aqeel


The rules:


1. Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award

1- Peminat setia brand Guess & Coach
2- Anak nyer pulak peminat Thomas dan sebaya Khaleef
3- Kenal dari forum cari bod parenting
4- Pernah bagi birthday present masa besday Khaleef ke-2
5- Giler shopping !!! ;)

2. Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

Interesting Facts

1- Ada husband yang 3 kali lebih ringan dari diriku.. nisbah 1:3 (40:120)

2- Hari-hari mesti pergi kedai.. walaupun tanpa tujuan nak beli apa

3- Klu dtg angin nak masak.. boleh masak 5 jenis lauk sekali gus.. klu datang angin tak nak.. 5 minggu berturut boleh tak masak apa2.

4- Kalau nak beli sesuatu, adalah tidak berfikir panjang wpun time tu takde duit.

5- Suka sangat belikan mainan untuk Khaleef.. smpikan satu bilik tak muat nak simpan sumer mainan dia.

Hobbies - Aku ni jenis layan hobi bermusim

1- Suka baca novel cintan-cintun.. Klu citer kat novel tu ada kena-mengena dengan diri sendiri, akan ulang baca 4-5 kali.

2- Suka layan Kdrama (korean) dan sangat2 taksub dan minat pada Lee Dong Wok, Hyun Bin dan Kim Hyun Joong tapi TAK SUKA layan kat TV (303-Astro).. Kalau nak tgk aku suka tgk sekaligus 3 hari 2 malam pakai DVD atau tgk online.

3- Suka nyanyi karaoke - Tapi bukan kat umah.. suka sangat yg karaoke dalam bilik cam tube tu.

4- Suka layan lagu rock & rancak - muse, nirvana (time ni lagu come as u are tgh berkumandang), sugarcult, aerosmith, ss501 dsb\

5- Suka holiday kat tempat yang sama ulang-ulang kali.. Spt ke Cameron Highland & Lumut


Ma, leh tak wat smpi takat ni je ;)
.
.
.

5 comments:

Zulaikha said...

karoks dlm tube itu namenye ialah karoke jamban...hrp maklum..hehe

Cik Adek Manes said...

erk.. akak minat hyun bin..?? hyun joong..?? arghh ! tidakkk ! tidakk.. !

geraugebang said...

Ha, tang korea tu kita boleh kamcing. Gerau juga sawan korea. What's urr latestt kdrama yang zel tengok?

I want to lose weight said...

baru lepas abih menelaah goong, iljimae dan worlds within.. tengah cari The Return Of Iljimae

M@ said...

padai lah teka..guess n coach tu:)
ngelat eh x habis jawap tag!