Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 9, 2009

SaNgAt BuSy

Tak dapat nak hapdet blog utk merealisasikan impian 16K
Adalah sangat sibuk sampai Jumaat ni..
Keje PID ni jarang2 sibuk..
Tapi kalau sesekali sibuk... nak letak montot pun tak sempat..
Ikutkan banyak ni aku nak citer
Battle of electricity aku ngn TNB hari tu ada kesinambungan nyer tau
Tgu laa ye...

Apapun, buat pengetahuan sumer...
Berat aku dah turun 1 kg
Tepukan utk aku !!!!!!

Klu sempat, ptg ni aku tayang ler gambor2 holiday kat Penang

I still hate myself.. so tak banyak ler gambor aku..
Takpe2 leh layan gambor Izman ngn Khaleef
.
.
.





2 comments:

Cik_Nomi said...

tahniah2! turun banyak2 lagi.. lepas ni buleh tangkap gambar banyak2..

ezey said...

zel..kenapa ko membizikan diri..aku macam x de keje je minggu ni..ke aku yang ketinggalan weh...