Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, June 11, 2009

Tamat Sudah....

Gambar ni ambik atas feri nak pi Georgetown
Semua ahli keluarga aku yg tengok gambor ni memberikan komen yang sama

"KALAU MAMI KALEP TAK NYELIT SAMA.. KALEP AKAN NMPK LEBIH HENSEM"

Eeeeeeeeeeeee
Kamu-kamu semua nak kutuk aku pun...
Lupa ke... Khaleef tu keluar dari perut sapa ?
Dari gen sapa ?
Dari ovum sapa ?
Kot ye pun nak kutuks i nokssss

Berbalik pada tajuk TAMAT SUDAH...
Hehehe... berakhir dah kesengsaraan aku preparation utk menyambut pelawat-pelawat berpangkat besar dari SSM...

Alkisahnya.. SSM adalah berminat utk jadikan PID sbg agen SSM
Memang adalah nanti akan menyebabkan beban kerja bertambah
Dah laaa satu hal nak hadap perangai user ngn trainer yg cam seyaaallll
Skang nak tambah pulak ngn kerenah client SSM

Adoyaiiiii...

Nnt terpaksa laa aku wat entry PID version bengang mangkuk hayun selalu2
Apa-apa pun.. adalah SAYA YANG MENURUT PERINTAH

Aku juga telah selamat membuat pendaftaran perniagaan utk BROOCHBIZZ
Oleh itu, tak yah laa anda sumer was2 nak beli brooch..
Sebab broochbizz kini mempunyai no. pendaftaran syarikat tersendiri hokay..
Jom.. pakat2 beli brooch utk raya (stok baru masuk Sabtu... hoyeh !!!)

Apa yang aku penat sangat ?!!!
Penat sbb hari2 biasa aku adalah tidak berkemas
Penat sbb hari2 biasa aku adalah sepah2kan PID ngn brg2 broochbizz
Penat sbb hari2 biasa aku adalah tak pernah menyapu
Penat sbb hari2 biasa aku adalah tidak lap PC-PC
Penat sbb hari2 biasa aku adalah tidak mop lantai
Penat sbb hari2 biasa aku adalah tidak vakum karpet

So.. bila ada lawatan !!!
Terpaksa laa buat sumer ni berdikit2 dari hari dpt surat
Sampai laa hari berlaku nyer lawatan tersebut...

Aerobik mgu ini.. NON ADO !!!!
Tadi aku timbang.. masih kekal turun 1kg
Harap2 kekal laa smpi esok...
Takmo laa 2 mgu berturut kena denda..
Apa kes ?!!!!!
.
.
.

3 comments:

The Biggest Loser Team said...

sesungguhnya khaleef mmg tersgtla cumel. . .mata dia memikat hatiku. . .

I want to lose weight said...

ko puji bab MATA.. tak leh laa aku nak VANGGE !! kerana mata itu 100% dpt dari PAPA dia..

pearls.. said...

hai.. leh kawan? dah follow blog awak..

nak kurskan badan? hahaha.. saya pun sama cam awak.. tak larat dah nak turunkan berat.. banyak sangat godaan.. hehe..

nice to know u..