Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 30, 2009

Hari ni Sibuk Banget !!!!!

Oleh kerana aku akan bercuti agak lama...
Dari esok hari (2/7/09) hingga (6/7/09)...
Maka hari ini dan semalam adalah sangat sibuk woooo...
Keje-keje PID ni wpun takde keje apa sangat nak kena dibereskan dulu

Antara keje-keje yang ada... PID dan PerIbaDi (pid gak kan ;))

1- Menaip Sejarah Kalumpang setebal 30 mukasurat
(Persatuan Sejarah Hulu Selangor upah aku suh buat)

2- Membinding 30 buah buku nota

3- Mengemaskini maklumat akaun

4- Meng"top-up" mesin e-pay & masukkan duit PID ke bank

5- Membatalkan sumer kelas warga emas & warga muda

6- Menyetelkan sumer order2 brooch

7- Mengemas kotak2 brooch dan simpan ditempat yg selamat
(mana tau ada lawatan mengejut ke.. mampus i)




Ni ada VCD Poco-Poco yang baru aku dapat...
Ada bonus "SENAM KAGEL"
Ni orang dah kahwin tau ler KAGEL ni mende..

SAPA NAK.. SILA BANK-IN RM4.00 ke
158088150289 (MBB - ZALIA HEZLIN)
Kemudian e-mel details anda ke spiderx_woman79@yahoo.com

Tapi.. sapa yg jadi pelanggan BROOCHBIZZ..
Order brooch sekarang dan akan dapat VCD ini FREE

Ooooo.. kenapakah PUAN ZEL berkira lak smpi minta RM4.00 ?!!!

Buat pengetahuan u ols..
Semua stok SETEM, SAMPUL, CD yg selama ini ditaja oleh PID sudah abih stok !!

So, skang adalah kena kuar duit sendiri..
Dan saya adalah kurang duit skang ni.. hehehehe !!!!

Ala.. 4 hengget je u ols..

Aku dah tgk VCD ni.. tapi belum buat
Nasihat aku JANGAN BUAT DEPAN SUAMI hokay..
Kang tak sempat nak KAGEL... dah kena terkam..

Very the menghairahkan..
Siap ada meniarap terkemut-kemut smbl memusingkan bontot membulat..

OH YE !!!
Aku adalah cuti lama kan...
Jadi akan ada schedule entry PENDEDAHAN KISAH BENAR

Pasal apa ?!!
Nntkan kemunculan pertama episod "CINTA PEREMPUAN GEMUKs"
Bermula petang ini smpi laa i balik dari Mambang hokay...

Pas baca telenovela bersiri ittew.. jgn lupa klik NUFFNANG

Test Power dulu skang... KLIK laaa...





.
.
.

7 comments:

Mey Mey said...

nak! nak!
Nanti dah bank in sy inform..

Dilily said...

nak jugak.. cd nie... bank sekarang jugak.... nak bank in kat mana..yea?? guna a/c brooch bizz tu ok ke.. nanti i email okay....

eynda said...

Hehe...memang aksi2 mengghairahkan dlm vcd ni...

Mak Doyah said...

Zel, saya dah bank in....8 hengget campur ngan CD yang dulu......

Mia-Ina said...

Zel..zel..nak..nak...nanti dh bank in mia gtau k.

Eh, tu cd poco2x ari2 yg zel promote kan...tp, yg nie siap ada bonus g...hm,??

cikbedahlaser said...

salam kak...
sy berminat r dgn itu cd...
nk ye...

cokolat said...

hi... maseh ada stock lagi ke cd tu?
interested ni.. :)