Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, August 2, 2009

1 Ogos Hapuskan ISA ?!!!!!

TAJUK TIDAK ADA KENA MENGENA NGN CITER


Adalah keturunan Megat Terawis spt yg terpapar di kad jemputan..
Mula-mula aku tak perasan..
Bila BIL aku suh faxkan petak.. baru aku perasan
Bab-bab keturunan ni..

Kad ni pun lain sket...
Selalu kalau sekalikan 2 rumah..
Jemputan perempuan akan berada belah kanan
Belah kiri utk jemputan pihak lelaki
Yang ni terbalik pulak..


Ini aksi bengang seorang bapa yg tgh jaga anak yg ala2 baru terlepas kandang..


Sedara laki aku adalah bapa pengantin perempuan yang merupakan sepupu kepada ayah mentua aku.. Kira yang kahwin ni.. 2 pupu laki aku ler..

Yang Megat Terawis itu adalah pengantin lelaki..

Khaleef ngn sepupu dia Aisar..

Lagi aksi gediks Budak Ahmad..



Dia sendiri request nak "PESSSSS" (peace = snap picture)
Dengan 2 orang flower girl nih..
Ye.. anak aku kalau bab menggatal no. 1..
Tgh lari2.. lompat2.. bila 2 budak comel ni lalu..
Khaleef akan benti main dah senyum dulu..

Eeee.. perangai sapa laa kan dia ikut ni..








3 comments:

Kaseh said...

haha kiut.. aku suka citer pasal khaleef.. bleh bygkan dia tgh sedap2 lompat2 tu tetiba aweks lalu..terus senyum..waaaaaaaaa kiut..patut ko amek video zel..aku nak tgk..hehe

Lazyf... said...

Khaleef..........new hairdo kah???cumillllllllllll.....hehehehe

I want to lose weight said...

Letak gel sekati...

:)