Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, August 26, 2009

Siapa Lagi Kesian ?!!!!!!! Huwaaaaaaaa !!!!!!!


Nampak tak luka kecik kat kulit tengkorak Khaleef tu ?
Mula-mula tadi kuar darah sket..
Skang dah jadi cam lebam...
Kesian nyer dia kan...

Tapi.. percaya laaa...
DIA SIKIT PUN TAK NANGIS !!!

Tapi-tapi-tapi...
ADA ORANG LAIN YG DARI TADI MERAUNG NASIB DIRI...
.
.
.
.
.
.

Skang sapa yg lebih kesian...
Dah laa nak raya ni..
Aku tengah baring dengan Inche Izman atas katil...
Baring je taw.. bukan wat apa2 pun..
Just nak sembang-sembang..

Tiba-tiba..
Budak Ahmad ni ntah dari mana datang..
Terus melompat naik katil..
Terkam kat arah aku..

KUK !!!!! camtu laaa lebih kurang bunyi dia..
Aku terus rasa pedih kat mulut..
Raba-raba... terasa tajam2 kat gigi..
Raba-raba katil... jumpa serpih gigi..

Huwaaaaa !!!!! Nak raya ni wei..
Apakah esok aku harus ke klinik gigi dah cabut gigi..
Kalau nak cabut tak leh satu tu je..
Sebab sebelah gigi depan tu pun rongak lama dah..
Kena cabut 2 dan akan rongak 3 sebaris


HUWAAAAAAAA !!!!!!!!

KHALEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.





11 comments:

Kaseh said...

aku tgk kepala khaleef,aku kesian kt khaleef, bila aku tgk gg ko plak, aku kesian kt ko gk. Bistu camne? Tp since aku nmpak pala khaleef ada lebam sket pastu mesti dia sakit kan, so aku kesian kt dia lebih.. Hahaha takpe zel, ko buat gg pelesu . .sempat ni raya lmbt lg

Ugly duckling said...

Kepala khaleef tu leh letak minyak angin okay la kot tapi gigi tu nak buat camana ek? Pernah tgk dalam extreme makeover tapi extreme plak jadinya.

I want to lose weight said...

Huwaaaaaaa....

Anonymous said...

tak payah cabuty.sekarang ni ada new thing call cap/crown.cap ni cuma akan cover gigi yg dah patah tu.Cuba tanya dentist abt it

adha said...

huwaaaaaaaaaa gg patah la pulok...

mesti tergendalam mood berbaring2 ngan Inche izman.. hehehe

g dentist la mintak konsultan

Beattey said...

apa ke hey nya si kalep tu landing atas ko..sian lak aku tgk 2-2....

gigi ko tu pi cantum balik...

Lazyf... said...

First of all sy rse sian gak tgk pale dak Kalep tuh...tp biler akak citer kisah di sbalik tjadinyer insiden kt pale dak Kalep tuh...sy jd sian + kelakar pun ader...hehehehe...xper kak, smpt lg nk wat gigi bru...just tuka yg part gigi yg "xcident" tuh jer...hehehe

gerbera said...

ha ah.buat crowning je. Tak payah cabut. Sempat lagi pakai gigi baru sebelum raya tu.

seri said...

Aduhai khaleef, lasak bebenor kamu yerr..... ko kena tambah bajet raya nih untuk crowning gigi..

I want to lose weight said...

Terkubur laa hasrat aku nak tukar spec baru..

sahira said...

tgk kepala khaleef sian..tgk ko lagi sian zel..nak2 raya nih..crowning sekrg mahai giler la.. gigi aku dulu cam ko la patah sekerat..arituh wat lagi rm500 ko..nk nangis rasa..nasib baik laki aku nk byr coz menyampah tgk gigi aku..