Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, August 19, 2009

Bye-Bye... IS BALIK MAMBANG

Ada bawak celcom broadband...
Tapi kat Mambang adalah sangat hazab..
Dpt online utk YM je pun dah cukup baik..

Adik aku masih belum bersalin lagi..
Eeee.. tu ler nasib kalau beranak kat gomen..
Mesti dia nyesal giler buat pilihan yang salah..

Maybe sbb dia ada fibroid..
Selama ni cek kat Dr Pakar Hospital Slim..
So, bila dekat nak bersalin..
Dia rasa lebih yakin dengan Dr tersebut..
Mana tau tiba2 kena pergi Hospital Ipoh pulak..

Apa-apa pun.. kawan-kawan sumer tolong doakan adik aku ye..
Nnt aku hapdet lagi apa perkembangan selanjutnya..
.
.
.






2 comments:

Kaseh said...

aku doakan moga adik ko selamat bersalin dan dapat baby comel. moga ALLAH memudahkan adik ko bersalin nati.. amin....

Lazyf... said...

May ALLAH bless u, ur sister n ur family...AMIN...