Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, February 1, 2010

99HTN - lagi 5 hari sajork

Pesanan PENAJA utk peserta 99HTN

1- Pada 8hb Februari 2010, sila timbang berat anda.
Kemudian, sila buat pengiraan Lose Weight Percentage

2- Untuk yang dapat LWP 10% ke atas... SILA EMEL saya di k.aisy@yahoo.com
Saya akan bagi borang evaluation untuk diisi..
Kemudian borang tersebut perlu diemelkan semula kepada saya

Yang LWP 10% ke bawah... termasuk yang "-"ve TAK PERLU EMEL SAYA hokay..

3- 3 bakal pemenang.. perlu upload video timbangan ke youtube...
Tak payah guna video cam ke hape..
Guna HP atau camera biasa pun diterima.. janji leh nampak..
Saya akan maklumkan melalui emel sapa2 orgnya..

4- LAIN-LAIN PESERTA..
Sila bersedia masukkan RM10.00 ke dlm akaun saya..
(no acc akan diberikan pada 8hb Feb nnt)
Bagi sesiapa yang TAK MAHU bagi duit tapi nak bagi HADIAH..
Boleh emel saya untuk pemberitahuan.


Jangan buat tak reti lak ye...
Pesanan ini termasuk untuk peserta2 yg HIBERNATE
sepanjang berjalannya 99HTN..

Hari tu sebelum join kemain lagi sanggup..
So, jangan kerana RM10.00..
Anda berhutang dengan seseorang hingga ke hari akhirat..


DUIT perlu di bank-in selewatnya hingga 11hb Februari..
Kalau lewat.. pastu hangpa bank-in sndr kat pemenang..
Yang nak bagi hadiah.. nnt aku publishkan nama dan alamat pemenang..
.
.
.

14 comments:

Mimy Hamid said...

nak bank in skrang kak..hehe konpom tak menang

noor afzan said...

nak tahu gak sape menang..

mama3A's said...

tinggi tu 20&... mmg takdonya la den.. hihi
tapi tk sabor nak tau spe yang menang.. duit t kita bank in k.

cikbedahlaser said...

bank in skrg leh??
akak maybank ke??

kompom x menang ni.. hik hik hik..

Farra Dhelina said...

wahhh mendeabrkannnn.. tak sbr nya nk tgok sape yg menang..

I want to lose weight said...

20% tinggi ek..

Kay laa camtu aku turunkan ke 10%

Aku -% lagi taw

Ieda said...

teruja nak tau...

adikmanje@ellyazarmilia said...

waa..tak sabonya haku nak tengok ssiapakah insan yg berjiwa kental dah bersemangat waja iteww....tabik springggg sesiap ni taw...

mama_iris said...

dah lama asingkan rm10 utk 99HTN hhuhuu.......sonoknya tak menang...(padahal nanges...hwahwahwahhw..)

noradzlina.kamdani said...

aku cnfm xmenang...

farah said...

eee..sape la yg menang agaknya?tak sabar nak tau..k.zel bg no. akaun n bank mane ye..nk bank in dah ni rasanye cz mmg konpem tak menang.naik lg ade laa

farah said...
This comment has been removed by the author.
farah said...
This comment has been removed by the author.
Flo Alfera said...

20%...banyak tu at least kena kurangkan berat badan dlm 15kg mcm tue...;P;P anyway kak zel nanti bagi account no yer.