Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, February 2, 2010

Nasi lemak rendang kerang

Dah alang-alang tak menang tu kan..
So, hari ni.. setelah minggu ini hari2 aku dihiasi nasi..
Ni pecah dara makan nasi lemak rendang kerang..
FABULOUS hokay..

So, mana2 yg rasa berpotensi menang ittew..
Isnin kang sila ler anto emel ke aku..
Maklumkan bahawa LWP SAYA LEBIH 10% + NO PESERTA
Nnt aku wat ler follow up

YANG NAK MASUKKAN DUIT RM10
Akaun MBB aku ialah 158088150289 - ZALIA HEZLIN
Dah bank-in sila attach resit @ reference no ke k.aisy@yahoo.com
Nnt aku buh kaler jingga (bak kate kalep) kat nama korang..
SMS - 012-5865752 kalau ke 012-2517318 (no reply sbb no credit)

Yang order DVD..
Minggu depan baru semua DVD aku pos serentak..
Tiba-tiba DEPA TAK BAGI AKU MASUK POS EKPRESS
Nak kena guna pos laju pulak..
Eeeee... benci !!! nak kena beratur.. nak tulis borang.. nak timbang..
Tkpe-tkpe.. demi semangat KDRAMA.. aku rela !!! ($$$$$$)
.
.
.

14 comments:

Nini Aziz said...

aku pun mmg tkkan menang.. tk terkira dh makan nasi.. silap2 berat lg naik dr start 99htn aritu ngehngeh.. lama tk pijak scale..

adikmanje said...

ehehehehe...aku dah lama bedal nasi zel wei...tapi minggu ni pulak mereng datang...tak makan nasik dah seminggu...huhuhuhu..nanti dah masuk duit aku cakap ye....

I want to lose weight said...

sama-sama laa kita pijak scale hari AHAD ni..

KITA TENGOK SAPA YANG KENA !!!!

azurayahya said...

Ok Zel... Aku dah bank-in duit... Please check ya..!!

mama3A's said...

timbang ari ahad ke isnin?? konpius la.. bukan ker last tak makan nasik ari ahad.. so isnin pagi la timbang.. ker aku sorang jer yang konpius.. hahaha

I want to lose weight said...

Ahad boleh.. Isnin pun boleh..
Mana-mana laaa..

ZURA

Aku dah dapat SMS
Tapi no. tu mmg takde kredit so aku tak reply

noradzlina.kamdani said...

tlg ajo blk cara kira percentage tu....aku dh lupa arr...

Flo Alfera said...

Zel,aku nak tanya boleh tak email u the result on tuesday (9/02/10) sebab esok aku start cuti hingga tuesday balik kampung to attend my sis bertunang. kat kampung takde tenet..itulah pasal.

Ms AiReEn MoHd said...

weh senarai itam tu ape?tak paham aku?tetibe aku menyelkongkar blog ko time tunggu waktu balik neh..bowsan

I want to lose weight said...

Boley laa..
Result last hantar before raya cina...

senarai hitam tu...
senarai pembeli utama dvd

Mia-Ina said...

1st tgk gmbr...dah teruja tgk sambalkerang tu...menusuk hatiku

P/s: tak sbr nk tahu sape pemenang 99HTN...

Ieda said...

kompem xmenang..tp nk tau bangat sape yang telah berjaya menurunkan berat badan dgn jayanya..bole la amik tips..huhuhu

eydatul said...

salam k.zel..

esok, 7/2 da bleh mkan nasi kan?
sy conpius ni..ade kate monday.takut termakan lak kang n disqualified..huhu..sia2 usahaku slama ni..
kak, pics tu pics diri sendiri n pics timbg kan?sy send monday nite leh?sbb nk blk kg.kg xde tenet..leh ek?

Sepatuputih said...

me to!!!! 99htn sy juge da ke laut atlantik..huhuhu...

nak kena bgtau gak ke calculationnye :D