Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, February 23, 2010

Detox Day 2..... kantoi jugak

Pagi ini punya bacaan..
Turun sikit jelah dari semlm..
Semalam 121.4kg... hari ni 121.1kg = turun 300g..
JANJI TURUN !!!


Bekalan ke pejabat hari ini..
Aku sangat suka buah yg cam mempelam kecik tu (pe nama?)
Kalau makan.. tang kulit masam2.. tgh2 kat bijik tu manis..

Semlm kantoi time hampir2 nak tido..
Tetiba haus..
Pi peti ais minum..
Tetiba nampak mangkuk eskem khaleef tak abih makan..
Pastu ada sambal bilis mgu lepas..
Pastu ada roti..

HUWAAAA !!! perut aku sangat lapar..

Sini sikit.. sana sikit...
Aminnnnn... aman tido smpi siang..
.
.
.

13 comments:

aBoi said...

hik..hik..
tang malam pulak kantoi...dah hampir-hampir berjaya dah...

apa2 pun..chaiyok !

eynda said...

Buah kuning2 kecik tu kalau kat utara panggil buah staq hehe...sedap...eynda suka :-)

kakngah said...

buah kundang tu.. kalau aku xsilap la..

CiK NuNu said...

sedapnyer buah kundang tue...
manis2 masam...

-BUAH KUNDANG-

sgt sedap... nyum2.. mcm nk suh hubby cr jer... hahah.. kalo jmpa la...

|| NaFiRaa || said...

ok lah tu..janji trun..:)

syida said...

pahtu macamna kita py contest ni...kantoi je....hheheheh saya pun sama,....boleh longgarkan sikit rules tak...hehehe

lovelygift....everything u need are here said...

tak pa..buat slow2..lama2 nanti ok la

Jieda said...

nama buah tu ialah buah kundang.dah musim ke buah tu?

adikmanje@ellyazarmilia said...

semalam baru beli buah tu..beli yg saiz besar..banyak isi...betoi eynda...kat utara memang pangey buah setaq....kat sini panggey kundang...tapi kalu ikut kata mak...yang bulat2 sket tu buah setaq...ada jugak yg panggey buah remia (huruf R tu bunyi lain sket ye)hehehe

I want to lose weight said...

Aku mmg suka sangat buah nih..
Kena lak time kulum2 biji sebelum jadi tawar..

Tapi kalau yg kecik2 ni masam lebih.. sesuai ler kot utk detox..

Yang besar.. manis banyak.. i like

I want to lose weight said...

Betui laa..
Aku pun rasa cam menu detox ni sangat2 hell..

Nak longgarkan camne ni..

Kasi makan nasi sehari sekali ?
Boleh makan burger ? nugget ?

Huhuhuhu.. camne ni.. dah 2 hari pun masih tak leh adjust lagi

Ejamaria said...

hari tu kite semangat nak join, tapi bile tengok menu masam2 ni adoiihh...kecut perut, perut kite tak tahan la, dulu penah buat, kena cirit sampai tak leh bangun... terus hilang 3kg...hahaha

I want to lose weight said...

Eja..

camtu ko pulun sayur laa pulak