Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, February 25, 2010

Kenapa AKU BERLAGAK CAM COOL !!!


Ada orang tanya.. (kawan aku ler ni)
Apsal ngn isu hari ni cam aku terlebih cool..
Sebab sepahaman depa..
Aku ni adalah sangat cepat naik hantu.. naik angin..
Kaki mencarut.. suka maki hamun.. dsb..

JAWAPANNYA...

Sejak-sejak musim panas ni..
Aku sangat kerap migrain..
Boleh kata dalam seminggu mesti ada 1-2 kali..

Bila migrain, maknanya BP aku naik..
Bila migrain, mmg betul2 sakit kepala..
Cam rasa nak hantuk pada dinding..
Tak pun cam nak suh org hempuk kepala aku dgn kerusi..

Dengan naik angin, naik hantu, memaki hamun dsb..
Ini akan menyumbang kepada kemigrainan aku..
Dan.. selalunya aku akan migrain lebih dari 2 hari..

Oleh itu, hari ini.. aku cuba untuk berfikiran sepositif mungkin..
Jangan tenggelam dengan emosi..
(emosi aku hanya utk streamyx tmnut hamjad hokay)

Ternyata memang aku sangat cool
Wpun pada mulanya aku hanya berpura berlagak cool laa konon..

So,
ZEL MEMANG COOL

Wpun diacum oleh beberapa fire stone :))

(jgn kecik hati.. i know u ols love me so much kan..like i luv u ols laaa)

Apa pun, kita ambik yang jernih.. buang yang keruh..
Pada jadi lawan... baik kita jadi kawan..
So, everybody.. jom nyanyi

HEAL THE WORLD.. MAKE IT THE BETTER PLACE
FOR U AND FOR ME
AND THE ENTIRE HUMAN RACE

:))

(Inche Izman pun ada komen pasal kes ni tau... dia kata... KALAU AYANG NAIK ANGIN SEKALI PUN.. BOLEH KURUS KE ?)
.
.
.

9 comments:

geraugebang said...

ha ha ha...akak suka part hencik Azman hang komen hang...teringat akak akan bang badangku yang selalu begitu...kekadang dia tak yah komen pun tak perr...nyakitkan hati jeer..ki ki ki

Mey Mey said...

hahaa... best inche izman..
pedas tapi bermakna..
dalam mengutuk masih membela ;)

WOKEH MARI DAMAI
JANGAN BISING DAH!!!
Mekak jer!

noradzlina.kamdani said...

zel...aku no comment jgn marah2 tkt ko nye BP naik lg sape nk jaga kalep klu ko kene masuk ward nnt

eynda said...

Betul ZEL...be cool...jaga kesihatan tu...marah2 org tak bawak untung kat kita....

noor said...

relax jer zel...biar ler org nak bg pendapat...n org yg bc blog ko pun pandai2 la menilaikan...aku rs ko just being yourself...funny...we all like that so keep it up....
jgn stress sgt. kang putus urat sape yg susah...hehehe

I want to lose weight said...

Tq-tq :)

dr zel yg baru lepas makan nasi lauk ikan keli goreng berlada

lovelygift....everything u need are here said...

kahkahkah....apa2 pun komen inche izman tu yg paling best....

I want to lose weight said...

Kan dah kata...
Dia tu... stand-by 24/7 je nak ngata bini comel dia ni taw..

Mia-Ina said...

jadikan kata2x inchi azman sbg smgt kak..buktikan..