Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, February 2, 2010

Tiba-tiba...

Tiba-tiba malam tadi sambil burn2 DVD..
Aku lak terlayan My Lovely Kim Sam Soon..

Huwaaa !!!
Kul 4.00 pagi baru terlelap..
Pastu kul 6.00 pagi dah kena bangun..
Sebab... bukan sebab aku nak pi jemaah Subuh kat mesjid..

Tapi..
Sbb nak tgk DVD yg aku tgh develope dah siap ke belum..
Lepas dah Subuh separa sedar..
Sambung tido balik.. Bangun balik dah 8.20 pagi !!!

Terkelam-kabut ler..
Mgu ni cukup seminggu, Kalep dtg sekolah 9.15 hari-hari..
.
.
.

7 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

nisemua mmg salah ko arr...24/7 asik citer korea ko jer...sok sok kalip ngamuk tak mo sekolah padan muker ko....2 jam tido..adoi tingtong aku..aku hanya tak cukup tido pd malam sunat..lain jgn mandai kacau aku....aku karate do nanti

I want to lose weight said...

Aku tak ting tong kepala tau
Tapi..

PERUT LAPAR cam 3 hari puasa tak buka..

Giler punya lapar..

true zaza said...

hehehe...kelakarlah tapi betullah citer korea ley wat kite leka..hero2 die hot2...kak zel..terer komputerkan? nak mintak tolong sikit..sayer der beli satu cd ni..cd tu didownloadlah kan.. tapi masa nak men cd tu tak leh..kene pakai DX50 code..tak paham ar kak...peninglah.. need some help...akak tinggalkan bantuan kat tempat comment ni pun takper,,kang saye refer kat situ jer...bleh tak

I want to lose weight said...

cuba install codec kat www.divx.com/

HoNEybUneE said...

zel...tambah satu lagi senarai itam tuh...hahahhahaha...aku nak dvd yg MLKSS tu ngan you're beautiful...berapa hinggit? ngeh ngeh ngeh...ngan en hubby aku skali layan korea...tu yg aktif manjang mengoder...muahahahahha

adha said...

perrgh penangan citer korea.. hik3

I want to lose weight said...

Honey..

emel aku - spiderx_woman79@yahoo.com
kat sana aku bagi rege ;)