Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, February 24, 2010

Detox Day 3... hampir berjaya

Skang dah kul 9.51 malam..
Jap lagi muncul waktu tido..
Cam berjaya je malam ni..

Ni penangan buah kundang ler kot..
Asyik makan itu je dari siang tadi..

Tgu final result tomorrow..
Berapakah Zel berjaya turun untuk pre-detox celam-celum selama 3 hari..

Harap boleh buat pembakar semangat untuk meneruskan contest 3 Day Detox for 11 week..

Agak-agak ada tak dalam 10 orang nak masuk contest ni ?
.
.
.

3 comments:

Faizah_Haris said...

wahhhh....caiyokkk3....tido cepatt2 jgn layan prot yg lapo tu hehehe...

faizah nak join lerr boley ke? tp pre-detox tu blom wat lg... tekak x sihat cam nk demam huhh...igt nak wat sabtu-isnin nt..harap2 berjaya

I want to lose weight said...

cuba la bila2..
janji ada pre-detox 1 kali before contest
sebab kali ni nak cari peserta yg betul2 komited..
takmo jadi cam 99HTN..
2 org je melepasi sasaran..
dengan organizer sekali hanyut..

:))

Lia said...

Zel...bolehlah Lia pun nak masuk ni..sejak habs 99 htn tu, tetiap hr mesti pekena nasi jugak....adoiii....
99htn tu tahan lak tak makan nasi slm 3bulan..