Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, February 13, 2010

RM10.00

Senarai yang dah bayar leh tengok kat sblh KANAN..

Pada yang dah bayar tapi nama TIDAK OREN..

Sila e-mel kembali resit...
Kalau guna deposit machine.. sila bgtau tarikh..
Ada yang anta resit.. tapi tak bgtau nama & no. peserta
Lebih-lebih pada yg tak anta emel tapi SMS..

Untuk pemenang 99HTN..
Ada 2 orang je yang bersaing hebat..

1- Sara Ieda = 13% LWP
2- Flo Alfera = 12% LWP

Nanti hari Rabu aku tepek gambor depa 2 org ni di blog aku ye..
So, tunggu..

p/s : NAK TAK GATHERING 99HTN DI TANJONG MALIM ?
.
.
.

14 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

zel..kejam aa kau.. aku dah maybank2u aaa ari tuh dah bgtau da... gathering ek? aku suka aja...leh jenjln tjg malim...

I want to lose weight said...

Hehehe.. tu aku suh remind balik..

Yatts said...

zel, i nak no acc maybank u? cargas i transfer....

I want to lose weight said...

158088150289 - MBB zalia hezlin

Yatts said...

ok....dh transfer....

Nini Aziz said...

Zel..aku dh pi bank in kt ko nyer Maybank ptg td bersamaan jam 6:36pm.. tlg orenkn nama aku yerrr...
anyway,tg malim sedikit jauh utk aku dr melaka ni.. klu kl okay jer!!

Nini Aziz said...

lupa nk bgtau, aku peserta no 72. harap maklum

eydatul said...

salam..
sy da bank in.pserta no.64.
nti sy emel resit.tq

noradzlina.kamdani said...

well aku ikut jek majority..tp of course laki aku lg suka klu kt tg...

Sepatuputih said...

akak.. wat kat kt KL r.. :D

I want to lose weight said...

Kalau kat KL tak dapat ler makan sedap2 ramai2..

Igt nak wat cam pot luck ke..
Pastu kat sini akak sedia ler catering makan serba sket..

Kalau kat Tg Malim.. reti ler akak nak uruskan tempat apa bagai.

Kalau kat KL..
Ada sapa2 nak volunteer uruskan venue tak ?

Ieda said...
This comment has been removed by the author.
adikmanje@ellyazarmilia said...

zel...awat nama aku tak oren lagi....hehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛