Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, February 8, 2010

Selepas aku & kawan-kawan bersuka-sukaan kat Seoul Garden...
Selepas adik beradik aku tgk gambor ngn meleleh air liur..
Selepas laki aku dok tanya.. sedap ke?
Selepas mak aku tanya... mahal ke?

MAKA..

Masa besday aku ke-31.. aku bawa ler depa sumer dtg sini

TAPI

Aku bawa je taw.. bukan belanja..
Bab mengeluarkan duit aku serah kat Hajah Norlia..
Sebab antara-antara kami sumer.. beliau yg paling banyak duit :))

Khaleef hanya makan segigit hot dog ni..
Pastu dia tak makan apa dah..
Nasib baik.. Sunday - Children FOC..
Kalau kena bayar.. harus aku nyesal bawak ko Kalep
(Eleh.. cam laa mami ko yang bayar kan...)

Sara & Ibu dia + Khayra yg sedang menikmati susu ibu...

Aku igtkan.. lakiku Inche Izman yg dlm kategori "RUGI BAYAR"
Rupanya adik bongsu aku..
Sampai-sampai tu dia adalah sangat lapar..
Terus makan nasi goreng sepinggan...
Pastu terus KENYANG !!!
Oleh itu.. dia hanya menjadi pencacai kami utk masak-masak..

Mak aku yang belanja anak-anak sihatnya makan..
Patutnya anak-anak belanja mak...
Hehehehe bukan selalu pun... cuma KERAP je ;)

Khayra yg sudah puas BF..
Baru ada semangat nak join sekali...
Tapi dia menjamu mata jelah..
Belum boleh mula makan solid food lagi..

Ini dia suami isteri yang bahagia..
Tgk jari Inche Izman yang terlebih diet tu..
Sampai ramping begitu sekali..
Terasa jari goreng pisang aku jauh lebih comel dari ittew..
Bukan sumer yang kurus-kurus tu cantikkan..
Hehehehe.. penyedap hati sndr...
.
.
.

8 comments:

noradzlina.kamdani said...

wa..best nye celebrate dgn fmly...BTW kt ne SEOUL GARDEN nih?

Mia-Ina said...

seronoknya dpt bersama family ...berakhir sudah 99HTN ye...semoga terus maju jaya kak zel

I want to lose weight said...

yg kitaorg pergi ni kat Jusco 1 utama

noradzlina.kamdani said...

amboi....mentang2 le xjauh mana zel ko harung gak g jusco 1 Utama...

"bkn selalu tp kerap eh" i like that sentence....

Mimy Hamid said...

kak seoul garden per head baper ek...

syarqiah75 said...

nyurmm22 sedapnyee ko mkn zel...kju biasa g seoul garden kat plaza pantai,dkt ngan rumah...mmg sakan ler mkn ..my faveret mesti la daging terriyaki dan sume jenis dagingnyee...yummyy..cuma kat situ deco dah uzur skit..kalau yg suke bbq mmg beshh le layan...

noradzlina.kamdani said...

plaza pantai pun de...wahlg dekat n sng nk g...

I want to lose weight said...

yg tanya harga tu..

termasuk dengan air.. lebih kurang rm33 sekepala..

budak 1/2 price kalau hari biasa

kalau hari ahad.. budak2 FOC