Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, February 21, 2010

Pre-Detox - SAYA DAH MULA !!!

Hehehe.. ni entry version edit..

Igtkan takmo mula hari ni nak mula esok..
Tapi semangat punya pasal..
Mula hari ini jugak !!!

SO SAPA YANG DETOX HARI INI ?

Dah ambik gambor timbang ke belum?
Nak kena tau ler apa jadi dalam 3 hari ni..

Stok makanan detox dah beli semlm..
Sampai ke Rawang membeli tau..
Sebab kat Tg Malim serba kekurangan ni..
Buah Lemon pun susah nak dapat..

Namun sebelum mendetox..
Aku telah TOXICATION kan badan aku sepuas-puasnya..
Nanti ye.. smpi pejabat kang aku tepek gambor2..
Apa aku makan dalam proses mentoksik :))
.
.
.

12 comments:

kakngah said...

tnjung mmg xder lemon nok... hritu jenuh aku pusing cr lemon...

Azimah@Melati said...

ehehehehe...aku cam tak join jek..ahaksss...beria-ia protes...kui kui kui...

Mimi Sharif said...

Zel, kalau xcukup 33 org peserta tu, pls count us in yg BMI masing2 overweight walaupun berat belum cecah 70kg....
Huhuhuhuhu....
Teringin gila nk join & mula pre-detox gak harini...
Harapan tinggi menggunung!!!!

::@.L.I.N:: said...

wah dah start yer kak...selamat bejaya untuk berdiet

Mey Mey said...

Saya join lagi kak zel...
hehe bleh kan?
blehla...selagi belum kurus.

Kak 99thn sy dah bayar tapi lewat
skit jumaat malam aritu.
Sowy....details dh pun email.

:D

I want to lose weight said...

ok-ok.. kalau smpi Khamis tak cukup 33 orang..

Nnt kita tambah ler mana yang patut

I want to lose weight said...

Kak Ngah..

Ko ni pusing2 tanjong malim.. takde pun nak roger2 aku ye

syida said...

idah pun dah start...tapi still ada tu kata2 dari dalam..."makan je lah, makan je lah, detox esok je"...then ada kata lain"alah 3 hari je, lepas nie boleh makanlah sikit2"...huhuhu..tu mesti nafsu baik & jahat tu...hehehehe

I want to lose weight said...

Aku lagi ler..
Nak wat pura-pura lupa tau
Dah ready roti putih + sambal sardin..

Tapi pikir2 balik

WOI BERAT KO DAH DEKAT 125KG

Roti sardin mende lagi !!!!

Terus insap dah minum air lemon + makan oren cina raya

Anonymous said...

cehh saya lupa daaa..esok aar starttt..hari ni kalu sempat nak carik buah byk2

Jehan Manies said...

kak zel, sye semangat nk join contest detox nih! hari nih dah start detox!!makan buah n jus buatan sendiri saja!!

rene descartes said...

I started to use viagra
a month ago, since then my life is much better, my wife is so happy,
I will sure continue to use it, next time I will try viagra alternative
,
I went in for a physical that my work required. He gave me cheap viagra
next time I will try like cialis online
I will go and buy cialis online


I originally buy viagra
from my Doctor when I went in for a physical that my work required. He gave me Viagra

Sample Pack that had six pills. I tried to buy viagra
before without any luck. the next night (Friday) I viagra online
purchase viagra
Pill, but that I was just super horny. We had a very good sex session- she had an orgasm, and I was able to keep it up during "reverse cowgirl", which is her favorite sex position. Last weekend while we were playing around, she even took a picture of erections to show her girlfriends at work! At first I told her "no way".I am not sure yet if I am going to use viagra alternative
like cialis online
or to order
Discount Viagra

Generic Viagra
some place but I am not sure if it is safe,also I never used it before, I think I will Buy Viagra online

buy viagra
cialis online
then to buy cialis
online,Doctor gave me various samples to choose from:
viagra no prescription
and ,Cialis Online
,







phentermine

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine No Prescription

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine Online

Buy Phentermine No Prescription