Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 1, 2010

Cat sudah...



Walaupun aku sangat tidak berkenan dengan ini warna..
Tapi apa nak buat..
Dah laki aku suka sangat...
Aku smpi termimpi-mimpi rumah kaler kuning + oren..
Siap dah beli langsir dan karpet merah lagi...
Menonjol laa lebih sket bila dinding kaler kuning..

Skang rumah dah jadi sedondon giler..
Langsir merah.. karpet merah.. sofa merah...
Gulap gulita skang ni bila dok dalam...

Redho jelah..
Janji bie bawak mami g Cherating hokay..
.
.
.

8 comments:

Nieza Ishak said...

sama warna dgn umah mak aku. Tone pun samo.

Kak Mah said...

zel, entah kenapa mata aku tengok cun jek warna2 tue...langsir tue pun cun....

I want to lose weight said...

Tak CUN!!!

Cuba ko bayangkan.. kuning susu + oren kulit orange tu..

POSH76 said...

cun cam RM hehe

I want to lose weight said...

RM?

sapa tu? pheminat i ke ?

Hahahahahaha

Farra Dhelina said...

gelap la kak klu semua kaler sama hehehe..takpe jnji dpt g cherating..auwww

nurulhudaresad said...

hhahaha...kalo kat FB ada button like kat comment kan??kalo la ada kat sini...kita nak like comment kak zel yg tu..hahahha....so comel ada pheminat...

noradzlina.kamdani said...

cantik nye zel...