Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, September 25, 2010

Untuk yang ORDER bahan bakar...


Sorry sebab kali ni pending order agak lama..
DVD version '+' yilek di pasaran..

Hari ni sudah dapat bekalan..

Tu pun dapat jenis yang mahal..

Yang rege-rege biasa masih belum ada stok..

JANGAN RISAU..

Harga bahan bakar tetap sama :)


So, selewat-lewatnya semua pesanan anda..

Akan diposkan minggu hadapan..

Sila sabar menanti :)


Yang baru nak berkecimpung..
Boleh emel order

spiderx_woman79@yahoo.com :)
.
.
.

5 comments:

nurulhudaresad said...
This comment has been removed by the author.
nurulhudaresad said...

kim of baking tu sama x dgn bread,love and dreams....?BLD tu pon citer psl roti tp x abes tgk lg...baru tgk 1st episode kt mysoju..

I want to lose weight said...

SAMA :)

Kat Korea dah abih..
Kat Mesia baru dalam episod 24 kot

nurulhudaresad said...

ha'ah mule2 tgk kat kbsw...pastu x paham dr mule..tu yg tgk kat mysoju..tp lembap..

I want to lose weight said...

Pi tengok Playful Kiss..
Lagi best :)