Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, September 20, 2010

Street Vandetta

Lama tak review buku kan..
Buku ni aku sempat baca di akhir2 Ramadhan..
3-4 hari gak ler baru abih..
Bukan pasal tak best.. tapi masa takde nak baca direct..

Buku ni, aku baca review.. menjadi kegilaan ramai..
Penulisnya Mazni Aznita adalah juga Anita Aruszi..
Mmg novelist top..

Novel ini bergenre thriller romantic comedy..

Buku ni pasal seorang gadis.. Annabella...
Yang menjejaki pujaan hatinya yg bakal bertunang dengan musuhnya..
Dalam proses menjejak old flame nyer ni..
Dia tersangkut dengan Kojie.. seorang penarik kereta..
Yang tugasnya untuk menarik kereta heroin..

Ntah camne... Bila dah terpisah dgn Kojie..
Tiba2, heroin ni suka pulak pada Kojie.. cari sana-sini..

Tiba2 dikejutkan dengan berita kematian Kojie..

Pastu muncul pulak 2nd hero yg merupakan kembar Kojie..
Rupa mmg seiras giler.. tapi lain gaya...
Sampai Annabella kadang2 rasa itu adalah Kojie..

Rupa-rupanya ada misteri di sebalik kematian Kojie..
Siapakah Kojie?
Siapakah Fakhruzi?
Siapakah dalang sebalik itu?

Sila cari buku ini di toko buku berdekatan :)


***/*****
.
.
.

No comments: