Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, September 2, 2010

~Moody~

Sila jangan tanya soalan pelik-pelik..
Sila jangan bagi kenyataan bukan-bukan..
Sila jangan ganggu!!!

Akak tengah bertungkus-lumus ni mencari duit lebih..
Dah katanya tak dapat rm500 tu sebelum raya..
Kena laa usaha cari tang lain pulak..

(kalau Hajah Norlia baca ni.. mesti dia call offer suh pinjam duit dia..)

Hehehe.. moody ler sangat tu..

Anyway, aku tengah berselirat jari menyiapkan tesis customer..
Ikutkan MALAS..
Tapi sebab upahnya lumayan..
Layankan jelah..
Bukan menaip apa pun sangat..
Cuma kena buatkan jadual, graf dan gambarajah simple-simple..

Nanti bila dah agak lapang..
Baru hapdet LWC hokay :)
.
.
.

4 comments:

kakngah said...

upah yg lumayan???
kalau tak larat.. sub kat aku pun voley... :P

noradzlina.kamdani said...

ok le @ least ko ade gak sumber2 pendapatan tambahan

sofie natashah said...

kak zel buat tesis apa? check spelling dengan grammar ker? akak charge macam mana?

I want to lose weight said...

Akak wat gambarajah je..
akak caj ikut kesusahan gambarajah tersebut.. lagi susah lagi mahal :)

Sofie wat terjemahan ke?

Ramai gak customer sini nak yg leh convert BM ke BI..