Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, September 21, 2010

Gauri The Unborn... tgh layan kat B4U :)

Filem ni patut ditonton oleh si Pembuang Bayi..
Citer ni pasal janin yang membalas dendam terhadap ibu bapa..
Setelah dia digugurkan sebelum lahir..

Kadang-kadang fikir...
Elok gakkan.. baby yg dibunuh.. janin dibuang tu..
Kembali menghantui ibu bapa lahanat depa..
Masa tu baru tau langit tinggi rendah..

Masa dedulu.. time aku belum pregnant adik Khaleef ni..
Selalu je berangan..
Kot2 ada orang sangkut baby kat pagar rumah aku..
Kan best tetiba dapat baby..
Yelah, kalau dh tersangkut kat gate tu..
Maknanya rezeki kita laa kan..


Tapi.. heran gak org-org yang buang bayi ni..
Depa tak payah pun susah2 nak check-up ke..
Pantang itu ini.. makan ubat sebeban...
Senang je pulak tu sepanjang mengandung...
Dah tu nak lahirkan pun sket punya senang..
Tak payah nak ready 5K - 6K nak beranak..
Lepas beranak pun tak payah susah2 nak pantang..
Takde pulak tu bentan ke.. masuk angin ke..

Agaknya berkat dari baby yang tak berdosa tu..
.
.
.

2 comments:

noradzlina.kamdani said...

tul la zel...

Mamma said...

aku pn slalu imejin mcm ko..
xpreg tp ada baby..aku rasa cam sush je preg ni ;)