Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, September 2, 2010

Peberet dia...

Kacang panjang goreng dengan kicap..
Boleh habis 2-3 mangkuk sekali makan..

Lepas kacang dah abih ratah..
Cicah lak jari kat kuah kicap tu hisap..

Senang je selera anak mami ni..
Yang susah.. selera APAK nyer..
Tadi request esok berbuka nak Western Food..

WESTERN FOOD YANG MAMI TAU... FRENCH FRIES!!
.
.
.

7 comments:

arbaieyah said...

ko plan nak buat apa? laki ko request nak makan apa jenis masakan western? paling senang steak...panggang dan letak gravy

Kak Mah said...

zel buat chicken chop senang sangat...ko beli jek ayam bahagian dada tue ko ketuk-ketuk ramadhan... ko marinate oyster sos...pastu ko grill....sayur sayur tue ko carik la broccoli ker..jagung ker ko stim jek.....dia punya gravy..nak senang ko beli jek sesiap black paper sos tue ataupun mushroom sos yang main bancuh ngan air panas jek...jadik lerrr western...nak tambah lagik.... ko goreng fries.......

sity29 said...

buat rosemary ciken pun senang zel
baling semua lam oven je
pastu buat brown sos
setelllllllllllllllll
mash potato pun senang :D

nurulhudaresad said...

akak cek kat myresipi.com
sana ada banyak western food and kaedah2 nya senang2....

buat la lasagna....tedaaaaaappp!!!

I want to lose weight said...

TQ-TQ..

Tapi hari ni malas nak layan kehendak Inche Izman..

Kekadang dia ni mengada je lelebey..
Padahal bila dah masak sikit je disentuhnya..

Kang ada pinggan makan tuan :))

Farra Dhelina said...

pndai si kalep mkn sayur ye kak..

wah western!! pizza ke?? hehe

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu aku tau mkn jek