Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, September 27, 2010

Takde masa...

Belum sempat nak hapdet PECER lagi..
Tengah bergelumang dengan tesis customer..

Pastu K*M T*K GU...

Ni paling aku meluat..
MASTERjie ada problem laa pulak..
Telah membazirkan sumber bahan bakar 7-8 keping..
Lagi membazirkan masa aku setiap 3 jam kena bgn tido cek lappy..

Utk yg sudah melampiaskan order..
Minta maaf sangat-sangat...
KTG akan ada delay smpi problem dapat disetelkan..
(problem mulut tak sama dengan bunyi)

Seperti 2-3 org yg sudah tahu..
Lusa Akak Zel korang ni..
Akan dibawa oleh Inche Izman tersayang sangat-sangat (terus double sangat)
Melampiaskan rasa mengidam nak makan SATA KEMAMAN..

Belum confirm lagi..
Tapi cuti dah apply..
Kena tengok result check-up 30hb ni jugak..
Kalau sumer serba ok..
Maka berangkat ler kami sekeluarga..

Ok sat lagi ada masa aku hapdet pasal Khaleef..
Skang ni perangai dia...
EEEEEEEE!!!!! aku ni bawak sabar je banyak-banyak..
Tapi dalam sabar-sabar tu terlepas gak sedas-dua..
.
.
.

1 comment:

littlehumblelynn said...

ZELL..

Jauhnya nak berjalan..takper bila lagik mau req itu..mau req ini..inilah masanya..

anak ko tau dia nak beradik..dia wat perangailer..dah kuar adik dia nanti..baru ko tau langit tggi rendah weiii!!