Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 29, 2010

Check-up lagi... 23 weeks ++


Tak leh nak citer apa jadi check-up kali ni..
Sebab masa taip entry ni aku belum pegi pun lagi..
Sesaja wat auto entry untuk memastikan trafik mengalir.. ;)

Yang pasti.. BERAT NAIK 2kg..

Lega hokay... setelah 5 bulan dok turun takmo naik..
Kali ni naik dengan jayanya..
Maklum ler mabuk2 muntah2 sumer dah gone with the wind..
La ni jangankan MS... pening sket2 pun dah takde lagi..

ALHAMDULILLAH...

Check-up kali ni jugak..
Akan ditemani oleh Inche Izman wat julung2 kalinya..

Dulu masa Khaleef pun ada sekali je dia teman..
Kali ni pun rasanya sekali ni jelah..

Aku tak kisah pun pergi sendiri..
Sebab dah tau kan.. check-up kat gomen ni ambik masa..
Pada buang masa nunggu bini kat situ..
Baik duk umah wat keje lain..

Ni ada satu top secret!!

Aku dah mula beli baju baby tau..
Tak leh nak sabar lagi dah..
Geram je tengok baju kiut miut..

ANGAH + AWIN = sila jangan kecoh2 :)
.
.
.