Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, September 30, 2010

UNUNDERSTANDABLE - wujudkan perkataan ni?


Kenapa kalau couple..
Time makan yg pompuan kena cover2 diri?

Heheh soalan berat di hari Jemahat..

Cam ler aku tak pernah malu-malu khen..

Hakikatnya MEMANG TAK PERNAH!!!

Masa dating 1st time ngn Inche Izman..
Kitaorg pilih dataran KKB sebagai tempat ngedate..
Buat pengetahuan kome-kome sumer..
Sebelum jumpa2 ni..
Kami hanya berhubung melalui surat & phone..
Sebab aku masih kat UPM Serdang..
Ada jumpa informal 2-3 kali kat Pej Pos say hi bye-bye gitu je..

Masa tu Inche Izman order roti bakar + teh ais..
Akak Zel.. teh o ais limau + chicken chop + fries satu mangkuk + air sirap..
2 kali nambah air..

Yang boyfren2 sebelum tu..
Camtu laa jugak.. cuma aku tak igt menu apa..
(mr x-bf ada beran mau wat pengakuan tak?
jgn tak tau.. ada seseorang tu adalah silent reader tegar di LWC)


Dulu-dulu aku rajin tau jumpa member chatting..
(aku dulu minah mIRC)
Jumpa kali pertama mesti aku letak syarat kena belanja aku KFC..
At least kalau lepas tu depa takmo jumpa aku lagi..
KFC Snack Plate dah lepas masuk perut :))

Semalam.. time aku makan dengan Khaleef..
Ada laa satu newly couple ni duduk depan kitaorg..
Alahai.. order mee goreng satu je..
Pastu saling tolak-menolak takmo makan..
Alasan 2-2 tgh kenyang..

HELLO!!! Ko kenyang apsal ko order...

Yang pompuan tu dok kata laa..
Saya memang kurang makan..
Tengahari selalu tak makan..
Malam pun kadang-kadang je..

Nasib baik badan dia mmg cam papan..
Kalau tidak.. mmg aku nak wat muka terjeluak depan dia..

Korang-korang dulu memang camtu ke?
Aku tau MR mesti camtu..
Ngenangkan gambor dia time kurus...
Sumer style malu-malus gitu..

Hahahaha... gelak besor di hari Jumaat :)

PEACE MAKCIK REHAN!!!
.
.
.

11 comments:

hanie said...

tak pernah babe.kalau malu, lapo.betul tak?hehehe =)

makcikrehan said...

Huwaaaaaa.... aku pulak yang kena!


Aku kan mcm awek dlm senario ko tu...
Saya tak kuat makan... saya kuat MELANTAK ajer... muahahahahah

cu734ngel said...

hahahahah ada gak org camtuh ka??dah tahu kenyang gi order..baik lanja kita makan kan??:] kita tak penah malu2...makan jer...janji kenyang..malu rugi woo beb

Wanita Mutalib said...

diorang takde duit tu ee..tapi taknak ngaku wakakaka..

Kak Mah said...

jap nak ingatkan balik..
malu malu tue ada...
bab makan....tue lapor order je lerr....ehehe....

m.q said...

aku dgn my xbf dulu ada signature dish...
p mana2 pun akn order mee goreng mamak dgn sirap
hahahah...
dua2 oder benda yg sama

littlehumblelynn said...

zell

lawak ok..bab belanja KFC wajib tuh@@@@@@@@@@

noradzlina.kamdani said...

xmalu...lapo le klu malu beb

Mia-Ina said...

malu2x sikit je..tp mkn tetap mkn...haha

ejaa said...

makan je depan pakwe. hahahha malu malu kang melepasss!

cikbedahlaser said...

org cakap..klu kite x cover2 tu..adejodoh..org kata la..

sy mmg makan cover2..sbb makan slow tahap kura2...tabiat... xde kes la makan depan pakwe cover2...tp... jgn ajak makan KFC..mmg buruk lantak la.... dh kawin ni baru lak die sound...uiii buruk lantak nye..dlu masa couple2 dlu x nak lak sound..cisss