Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, May 19, 2010

Comment takmo muncul :(

13 comments:

pearls.. said...

wei.. ko citer pasal sapa ni zel???

mama_iris said...

dah lama x tgk akak menyinga ni.....napa kak?meh nak godek2 komen2 akak sebelum ni....hehehe....ske jadi CSI sendiri.....

cool ye kak.....takmo baran2.....

Mia-Ina said...

baca entry post kak zel ni..teringat komentar mak bapak yg bergaduh ari2 sesama jiran psl msg2x nk ckp hal anak2x...

sng cite,jaga tepi kain sndiri jela..nk ckp lebih2x,kang masing2x ada anak kan...so buat lah yg terbaik. slaku cikgu pn kte pun dh cuba yg terbaik..semoga kte dpt didik anak bangsa kte sebaik mgkn ilmu. tp bg sy yg ptg murid tu jd insn berguna dan peri pekerti akhlaknya.

ckp mmg mudah, tp nk merealisasiknnya pnh [pengorbanan

sabar ye kak zel..

Zulaikha said...

dia ada sebut nama kalep ke kak zel?dia bandingkan dgn kalep??

ke hari2 upkan anak dia?
hehe..

kasi reveal sikit link minah tuu..

mama_iris said...

nampak ada 5 comment..tp kuar 1 je...napa ek...heeeehe...ke internet sini bengong...

Azimah@Melati said...

lek zel lek..... mss anon tak join la pulak komen yer...ehehehe... aku tak tau nak komen aper..lain budak lain pulak ragamnyer...

sue said...

Haa..haa..memang ada pun jenis org yg suka up2 kan anak dia..siap bandingkan lagi...eiii..hangin ja kalau jumpa org yg jenis macam tu

I want to lose weight said...

Betui Natrah..

Kadang2 bila orang terlalu memuji anak sndr.. dan membanding2 anak orang..

Kita sbg mak ni terasa cam TERUK SANGAT KE ANAK AKU...

I want to lose weight said...

Mia..

Kadang2 ada orang terlalu excited dengan anak sndr..

Sampai tak sedar menyakitkan hati orang lain..

Aku tak kisah nak puji anak sndr smpi ke langit ke tujuh pun..

Tapi TOLONG JANGAN MEMPERKECILKAN ANAK ORANG LAIN..

I want to lose weight said...

Kenapa komen ada 10 tapi 4 jew publish

HoNEybUneE said...

hahahah...abaikan jer org cam gitu zel...aku ingat lg masa aku kecik2 dulu, aku nih dikategorikan budak itam la berbanding adik aku yg no2...ada skali tu abah bawak gi lepak kat wakaf, ada member dia kater anak mum hok no2 nih lawo nih, putih...nok banding ngan kak long yer...time tu gak abah aku angkat punggung balik umah. Marah sbb dia x suka org bandingkan anak2 dia...hahahahha...skrg nih En Hubby aku lg laa,aku sakit jantung sokmo kalau ada org bandingkan anak2 dia...jam2 tu gak dia bidas ngan kata2 kejam!...adeiiii...kalau kiter ni sengeh jer org nak cakap gaper pun walau pun dalam hati berapi2...hahahhahaha....aper2 pun sabo jer la zel...=)

mama_iris said...

ha'ah la...kat blog nurul pon komen tak mo muncul....tgh ada citer hot la komen wat hal ek...heehhehe

sue said...

Zel..aku pun jadi macam tu juga..komen tak mo publish..dah moderate..tapi tak dak...