Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, May 13, 2010

Three Losers....

Dengan rasminya...
3 peserta 3DFC ini telah terkeluar dari saingan
Pada minggu terakhir :(

Tinggal hanya 4 peserta sahaja lagi...
Tiga yang di atas ini.. kantoi pada minggu ini..

Dengan minggu yang sangat sibuk..
Depa ni lak aku import dari Kuala Balah & Selama...
Takkan laa depa mai2 jauh2..
Siap nak sekat makan..

Aku lak sejak busy gilos dengan lawatan & audit...
Siang lansung tak makan apa-apa..
Malam lak lapar cam nak pitam..
Start kete pi umah mak aku..
Makan je apa ada kat sana..

OLEH ITU...

Org lain jangan marah ye...
Tau ler kome nak kutuk aku as organizer asyik kantoi je kan..
Anyway, aku bukan seorang yg perfect :)
Tau laaa korang baguskan..
Aku tak bagus cam korang...
(statement tak tahannnnnnnn)

Anyway, utk peserta yg masih ada..
Sila anta final report minggu ini pada minggu depan..
Yg start lambat.. anta minggu satu lagi...

Pemenang akan diumumkan pada hujung bulan Mei...
.
.
.

6 comments:

Azimah@Melati said...

dah macam citer glee pulak haku tengok...ehehehe...

QIQA said...

hahahah cayok2...

Mimy Hamid said...

gambo paling comel di abad ini..cute arrrrrrrr

Faizah_Haris said...

erkkkkkk lorrrrrrr.... hehehehe...

sue said...

Akakakaa...kantoi pun kantoi la..Janji rock kan zel...heee

noradzlina.kamdani said...

ala...cian nye cik zel kite ni yek