Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, May 18, 2010

Setelah 7 tahun dari zaman awek hingga jadi bini...


Akhirnya laki aku akan menyarung jubah konvo Sabtu ini...
7 tahun tuh...
Exceli bukan banyak repeat paper pun..
Cuma banyak sangat ambik cuti semester...

Hehehehe..
Aku patut dapat kredit sama tau..
Sebab 95.89% assignment... AKU YANG BUAT!!!!

Tapi jangan tak tau...
Aku caj Inche Izman.. sama seperti pelanggan PID yg lain..

1 normal page = RM1.50 per page
1 gambarajah = RM2.50 per page

Kalau bagi soalan suh aku buat sumer..
Range harga ialah RM60 - Rm100...

Apa pun.. TAHNIAH BIE !!

Mami tau bukan senang nak study dengan bini yg sangat baek (harussss)
Dengan anak suka membising...
Dengan keje kat pej pos banyak...

Berjaya jugak wpun ambik masa 7 tahun :)
.
.
.

5 comments:

nurulazham said...

tahniah inche azman!

~H @ N i ~ said...

Congratez2.. Kak Zel jgn lupe melaram jugak ngn Jubah tu yek..sbb most of asemen nye akk yg buat kn..kira ni pon convo akk jugak..hehe

Jumaat ni kite jugak gi uitm menyibok kn diri kat konvo my bro (^_^)

sahira said...

tahniah inche izman..bole tahan lama..aku yg 4thn nih pun rasa azab.. aku nih bj xcari lagi..nk melaram gak..

I want to lose weight said...

HANI.. cannot laaa

Itu jubah saiz S
Akak ni saiz XXXXXXL
Mau tak pasal2 koyak pastu kena ganti

mama_iris said...

tahniah...dia amek course apa kak?