Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 2, 2010

PID PERAK + 1 sesat s'gor = HELP US PLEASE !!!


SMS DI MALAM SABTU YANG HENING

Slm Zalia, pd 12 atau 13 Mei, ada peserta dari bengkel ITU nk mlwt PID. Brcdg nk mlwt pid tg malim. Hrp dpt terima kdtgn mereka. Dperlukn khdrn AJK dan ahli KUSPID. Bleh buat jualn kat meja mcm yg pid tg kling buat untuk khdrn tetamu yg buat research ttg telecentre dan pid. mungkin diberikn sdkt sumbgn untk psediaan makan minum. Hrp x ada hlgn. Terang apa yg patut je. Buat prsentn sikit, gmbr sesi aktiviti, dst yg brkaitn dan creativiti pljr dgn ICT. Buat aktiviti green the envirnmt dgn sek, pid dan rakan2 pid dan buat assy atau exhbtn, suruh kumpln pljr buat research dan minta mereka buat presentn dan rakam dan buat dst. Ajr ICT dan save the envirnmt the fun wy. Hrp bleh accept ttmu trsbt. Tq, Faudziah.


BALASAN DARI ZALIA

Tiada masalah. Cuma minta mereka emel butiran lawatan tersebut. Mengenai meja jualan susah sker kerana pihak pos tidak membenarkan sbrg xtvt jualan dlm kawasan pos. Lain2 perkara saya akan follow up dgn puan kemudian.



BALASAN SEMULA


Klu x bleh kat pid bawa ke luar lps tu, k kdai ahli ke dan tunjuk/jual produk ahli kuspid tg malim yg lain. Jgn buat bsr2 skdr ltk satu meja je tp bnyk produk. Nk maju ke innovatif dan grk laju dan saling krjasama sesama ahli. Kt tc e bario dh mcm2 ada, homesty dkt brbls untk tempt tggl plncg. Kat tg malim mungkin ada, mrkt kpd keluarga pljr UPSI stay. Ok bila finalise, akn emel nanti. Jazln maklum audit dh dtg ke pid beliau. Jd pekeliling yg drujuk sila cetak dan failkn/bindkan. Tq. Faudziah


TOLONG.. 999 NI..
.
.
.

3 comments:

makcikrehan said...

19 + ?????? = ????

*matik!*

I want to lose weight said...

Giler :))

-niena- said...

camno nak tolong ni...???