Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 30, 2010

Keadaan sudah berubah...



Inche Izman tny hari ni..
Apa yg paling nak makan?

Jawapan dlm hati... CHOC INDULGANCE SR SEBIJI!!!
Sepotong tkmo...
Tp awal2 lagi ramai yg igtkan aku psl HIGH SUGAR..

Alang-alang pi Shah Alam hari ni..
Balik lalu LDP singgah Ikano pi Fish Manhattan..

Sebab dengar nieza ngn adik citer cam sedap bebenor...

Order Manhattan Plater for two...
Smpi je.. aku terus loya..
Dah makan.. lg loya..
Last2 Inche Izman makan sorang...
Confirm laaa tak abih dia makan..

Sayang tul.. dah ler mahal..
Dia pun komen x sedap..
Tak masuk kot tekak org Tg Malim food camni...

Budak ni satu apa tak makan...
Bagi udang salut cheese..
Terus terjeluak...


Order brownies ice-cream utk Kalep..
Manis tul brownies... Kalep panggil BATU sbb keras..

Skang ni mmg aku dah senang loya..
Satu lagi pening kepala..
Bukan kat dahi.. tp kat belakang kepala..

Betui ler kata orang..
Masa tak tau pregnant..
Tak rasa apa pun..
Bila dah tau.. terus loya mual tu mai..
.
.
.

4 comments:

pearls.. said...

biasa la tu zel.. haa.. pasni lagi la.. masa ko preggy si kalep.. ada ker loya2 bagai??

Azimah@Melati said...

welcome to the club.... berat aku tak cecah lagik berat sebelum mengandung boleh?? setelah mual haritue..... tak tau la next week dah balik berat sebelum mengandung ker.... aku dah 4 bulan setengah dah nieh..

mama_iris said...

sian nya....sabar ye kak zel...fish manhatan tu mmg agak muak sket......layan kan saje tekak yg tak bape sedap tu......chaiyok akak..!

ainrahman said...

mmg cam tu zel...org selalau ckp ngengada kan ...tp dorang x tau duduk perkara sebenar...boleh la kata jer