Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, May 4, 2010

Sad But TRUE !!



Result minggu 6... hanya 3 org je yg bagi..
Lagi 1 dah tarik diri..
Lagi 2 dah disqualified...

Nampaknya saingan dah tak hangat lagi..
2 peserta ngn LWP tertinggi sudah kantoi :)..
Nmpknya peluang utk menang sumer sudah jadi sama rata balik..
So, jangan lepaskan peluang..

Sila anta result bagi yg tak anta
Utk akak update..
Jangan nnt bila result dah kuar...
Baru nak pertikai..
"Berat saya dah turun banyak..
Tapi terlupa nak hapdet.."

I TAK LAYAN HOKAY !!!

Hanya tinggal 1 minggu sahaja lagi..
.
.
.

10 comments:

Faizah_Haris said...

HAHAHAHA....lupo lakk (bz gilakkkk nie).... rasa cam dh wat entry aritu.... nanti kejap nk korek balik...

I want to lose weight said...

Dah anto laa ko..
Yang naik sesedap rasa tukan :)

ezey said...

zel...aku turun 67.1
tp minggu ni kena penalti sbbnya..aku gain weight balik sampai 67.9....huhuhuh

akak sedih...

Faizah_Haris said...

haa'ah lerrr....ahaksss....nape semua memori aku hilang ni aaa?? huwaa tidakkk3

suhaini said...

salamz..akk zel..aritu sya ada sms minggu 7 punyer dah kn??huhu..ke saya silap ke ape ke??ke saya mimpi??ahahah

I want to lose weight said...

Rasa mimpi kot..

Sebab minggu 7 adalah minggu ini..
U anto sms hari ahad :)

suhaini said...

ahaha..yeke?? hm...pelik..pelik..(ni akibat mls update kat blog) uhuhu...pape pon siler amik iktibar..saya akan update..semngt terus membara!! wuhuuuu

Ms MPC here:D said...
This comment has been removed by the author.
suhaini said...

eh kak..btoi la saye x mimpi nih..yg akak amik tuh mmg btoila result minggu 6..(time tuh saya xupload any berat pon krana mls) pastu ahad baru nih saya bagi akak result minggu 7...em..hm...ke salah juge nih??

penin dah....(salah sendrik) uhuhu

suhaini said...

okeh..sy dah wat ceklist..wahahaha..so akak siler tgok blog saye je eh:)