Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, May 5, 2010

Mama Khayra dah merajuk..

Ni bukan Mama Kayra Ain Saffiyah..
Tapi MAMA KHAYRA Pn Nurul...
Teringin noo.. dia nak tengok apa yg bersarang dlm henbeg Pn Zel..

Ni henbeg nyer..
Murahan sajork... tp sayang sgt sbb Inche Izman yg beli..

Ini purse yang padat ngn macam2 benda..
Yang paling penting..
2 keping CC, 2 kpg ATM, Kad klinik panel..

Gambor tu penting jugak..
Sapa nak berkenalan ngn aku..
On d spot aku leh kasi gambor aku :)

Ini pun penting jugak..
Catatan dalam tu segala benda sumer masuk..
Bukan as reminder..
Tapi apa je benda penting... budak nak sijil..
Perbelanjaan & akaun PID..
Sumer dok dalam buku ni..
Mmg carca merba giler...

Tu antibiotik utk batuk..
Sebab kadang2 kalau sesekali batuk..
Cam nak runtuh paru-paru..

Kunci kete tu lak.. bukan tora terbang punya..
Kete mak aku.. camne boleh ada dlm henbeg..
Suspek utama adalah Budak Ahmad..
Dah banyak kali dia pi sauk kunci orang..
Simpan dalam henbeg aku..

Ni barang2 bertaburan yang lain-lain..

1- Hand sanitizer
2- 2 btg lipstick
3- CP MAC made in Dubai
4- MP3 player
5- Duit kecik
6- Pen
7- 2 biji pemadam
8- Pengasah pensil
9- LED pensil tekan..

Yang 3 ke bawah tu.. Khaleef jugak ler..
Dia mmg suka simpan cam2 dalam henbeg mami dia..
Selalu ada gak spare KUKIN dalam 1-2 biji..

Satu lagi benda yang wajib ada dalam henbeg aku ni..
Panadol ACTIFAST..
Kadang2 smpi 2 papan..
Sbb aku kan selalu sangat kena migrain..
Ni dah abih stock ler tu takde dalam henbeg..
Tapi dalam kereta & PID mmg sentiasa ada stand-by 1 papan..

Ok Nurul.. sudah lunas hutang ye..
Sorry lambat.. gambor dah lama snap..
Tapi asyik lupa nak transfer masuk lappy..
.
.
.

5 comments:

♥etiey erywan♥ said...

uwaa.aaa..a.a

LyNn HaMzAh said...

lynn pun kena tag juga tp x sempat lg nak buat...huhuhu...

ratusiput said...

huhu....byk gak reta karun ko dlm handbeg ek...multipurpose...ehehe..

mama_iris said...

hwaaaaa......tenkiu....tenkiu.....tebaaeeekkkkk!!!!

noradzlina.kamdani said...

wa...ko pun pesen mcm aku....sumbat jek apa yg bole sumbat dlm h/beg