Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 30, 2010

Layan jelah...

Seperti ibu-ibu mengandung yang lain..
Kepala eden poning..
Mulut den pahit..
Tekak den loya..
Mata den ngantuk..

Oleh itu.. mulai skang..
Hapdet sekadar melepas batuk jelah ye..

Tapi hari-hari pasti ada update..
Jangan korang tak singgah pulak taw..
Kang jatuh unique visitor LWC..

Aku tengah surf2 ni..
Menu2 yang sesuai utk ibu mengandung..
Yang tak tahu hujung pangkal dah bape bulan..
.
.
.

p/s: to ERYN... good luck.. kalau menjadi.. sesama ler kita :)

5 comments:

Azimah@Melati said...

baper bulan?

I want to lose weight said...

tak tau lagi..
lom pi.. petang ni kot..

II riEnAsHaM II said...

hi zel... sama laa ngan saya..still tak tau preggy brapa weeks coz period tak regular...dan still tak g scan...tapi dah 3wks asyik meloya...

I want to lose weight said...

Esok kul 10.30 appointment dgn dr Siti Rokiah BAMC..

Rasa2 sendiri cam dah 4 bulan.. sbb perut keras giler.. kain sumer dah ketat

iswatie "colours of life" said...

hahahaha...aku sampai skrg meloya but ok ckit la dr dulu....doctor ct suruh aku serah diri masuk ward ja.....dia suruh drip.....confirm lps tuh trus sihat...but malaih aku nak dok smc tuh dah jemu..hahahahah