Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, May 3, 2010

Konsert Double Trouble yg gile hell trouble !!!!

PICTURES CREDIT TO MINAQ JINGGO
Jangan tanya apsal aku tak snap sndr gambor..
Tempat aku berdiri..
Jangankan nak snap gambor..
Nak angkat tangan garu ketiak gatal pun tak boleh..
Punya laaa ramai orang..

Sorry ye Super Junior.. u ols punya tahap..
Belum sampai tahap dewa Wings ngn Search.. :))
Aku hanya dapat berdiri di pintu EXIT..
Mmg menggilos konsert malam tu..
Katanya tiket hanya jual 16000..
Tapi orang yang datang dalam 20000..
Kete aku parking bayor kat Stadium Juara..
Bapak manapak punyer jauh.. dalam 2-3 kilometer gak ler..
Aku masih teruja dengan Amy..
Walaupun kalau ikut cam Awie lagi happening malam tu..
Rasa cam Search present sikit je lagu..
Wpun aku tak tau sgt lagu Wings..
Tapi layan jugek ler..
Serak laa suara aku menjerit2 dan melalak cam aku yg wat konsert...

Muzik mmg best.. mmg gempakz layan abeh...
Kena tang lagu all time favorite..
Mmg tak segan2 aku nyanyi sama..



So, apa yang HELL TROUBLE?!!!!

Sebab aku duduk kat exit berasak-asak..
Pastu tiap kali ada orang pengsan..
Nak kencing.. nak berak.. nak kuar..
Time ni laaa aku kena jaga imbangan betul2..
Kalau aku jatuh.. mgkn aku tak cedera sangat..
Orang yang aku timpa tu.. konpem ICU 5 hari..

Lepas tu ada laa satu kapel yg nonotz ngn cipez MERENYAM dlm konsert tu..
Berdiri betul2 sebelah aku..
Yang aku sakit hati tu...
Aku dah laa bergantung kat satu tiang ni..
Untuk elakkan aku jatuh..
Sesedap rasa..
Balak dia yg perangai vavis menyondol tu sandar kat tgn aku..

Yg dia sibuk sangat nak sandar tu..
Sebab dalam pelukan kearah nak berzina tu..
Ada makwe dia yg berat dalam 65kg..

Bayangkan.. orang lain sumer berdiri 1 kerusi seorang...
Depa berdiri berdua sebab nak berpeluk2 horny dlm org ramai tu...
So, mmg balancing kurang laa sbb berdiri camtu..

Aku takde laa jaki ke hape tgk depa naik nafsu dlm orang ramai tu..
Tapi.. kalau dah smpi menyusahkan aku.. apa kes?

Dah tak tahan.. aku jeritkan depa dua tu..

"WOI SAKIT LAA !!!!!!"

Baru laaa depa berdua ketepi sket dari bersandar kat tangan aku..
Rupanya depa pi himpit Inche Izman pulak..
Inche izman duduk atas palang belakang aku sket..
Pastu balak dia masuk celah Inche Izman..
Cuba bayangkan.. dah cam hape bertenggek melekat 3 orang..

Last2 laki aku terpaksa berdiri pulak atas palang tu..
Nak kasi lahanat dua orang ni bersandar kat palang tu...
Aku lak.. abih dah tempat nak bergantung harap..
Sebab palang tu depa dah konker..
Terpaksa bergantung harapan pada kaki laki aku..
Yang sebenarnya lengan aku ni besar 2 kali ganda dari kaki Izman..

Tak paham dengan perangai orang yg shameless camni..
Kalau ye pun nak mengambil kesempatan nak sodok awek ko dalam gelap tu..
Takkan kat tempat lain tak pernah menyodok kot..
Takkan dalam konsert tu baru nak teraba-raba.. teramas-ramas..
Orang lain pun berkapel jugak..
Takde laa hazab cam korang berdua ni..

Aku kalau lapang takpe laa..
Aku pun nak ramas2 gak laki aku..
Maklum laa seminggu 1 kali je jumpa..

Ini dekat konsert yg kalau nak masukkan sekor ikan sardin pun tak muat taw..
Mmg padat giler..
Kalau semut cuba nak lalu.. maknanya dia nak commit suicide ler tuh..

Exceli aku ada snap gambor garik 2 ekor nih..
Mmg aku berniat nak publish dalam blog..
Dah alang2 muka tak tau malu tu..
Biar aku tayang satu Mesia..

Tapi.. spt biasa.. laki lindungan kaabah aku tu..
Suh delete je gambor tuh..

Inche Izman yang suh publish gambor ni dalam blog..
Sebab dia kata.. ABANG PUN NAK GLAMER GAK CAM KALIP...

MOTIF ?!!!!!!
.
.
.

11 comments:

syarqiah75 said...

mmg giller nak pegi..tapi mmg x leh pegii..:) terubat gak rindu dgr komen zel...pepepon cite yg tuh paling lawak....kesian kat zel...sabo22...hahhaha..gelak gileee baca cite ko zel..

Anonymous said...

akakkk...kita gi jugak..mmg ramai giler orng huhuhu..port baek punya diri kat2 technician..ada kipas lagi hahaha..tengok2 jugak kot nampak kak zel kan hehehe :P - Ida Chubby

Ms AiReEn MoHd said...

nak glemer kekeke ok la tu wehh...

waakakakak silakan buh gambo tu weh...aku nak tgk...adik ipo aku suara tak der langsung...sesal plak tak pg ni...ngeee tak per lenkalai sure aku nak pg gak....mmg mcm ulat taik adik ipo aku kate...tapi adik ipo aku dpt diri depan stage....

aku tk paham da tak leh bayang yg ko citer kat palang tu...tah macam mane tah?

woi coter kalip ar plak pasni...

noradzlina.kamdani said...

itu kesukaan inche izman kn..MOTOR
ko sound pun xguna zel, bdk skang pekak..alng aku dolu sound bdk raba2 dlm komuter BOLEN POSE plak tuh awek dia yg nk terajang aku plak...dunia dh terbalik

I want to lose weight said...

Eryn..

Kiranya aku dapat berdiri paling atas sekali..

Ada kerusi pastu belakangnya ada palang..

Camtu laa lebih kurang..

makcikrehan said...

patutnya masa tgh depa menyodok tu ko ugut depa... AKAK TANGKAP GAMBO KORANG KANGGGGG hehehe

Adyshariz said...

kelakor tahap sadis citer ko ni, bdk skrg maner reti malu.. tapi citer ko ni mmg best..

I want to lose weight said...

Tapi bila tiba time tolak menolak..
Aku mmg tak lepas peluang tolak beruk 2 ekor tu sekuat hati..

kalau depa tolak aku..
Aku bantai menjerit cam pompuan nak kena rogol..

Laki aku geleng kepala je tgk perangai hamsap bini dia..

mama_iris said...

patot akak ckp kat 2 hangsuang tu...."ko tak taw ke aku neh diva loseweight-chaiyok??kang muka ko aku kasik sticky entry 2 bulan baru ko taw...."......sure dia blur2 punyeee.....ooh ye....musykil sekejap...di mana kalep berada time akak tgh berasak2 di situ?

aBoi said...

memang glamer la inche izman tu..haha

I want to lose weight said...

Khaleef ada di rumah..
Tgh tgk handy manny, mickey mouse, dora, tom & jerry..

Koser laa bawak dia kat org ramai2 camni