Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, May 7, 2010

$$$$$$ dowiiittttt $$$$$$$

Ini bukan hasil janaan dari Facebook taw..

LOGIN FACEBOOK BOLEH DAPAT DUIT !!!


BIAR BETUL..
MODAL RM100 SAHAJA..
BOLEH JANA PENDAPATAN SEHINGGA RM1000 SEHARI
(ni ayat iklan tersebut.. bukan direka oleh aku)

Aku tak faham pun apa sistem janaan dari Facebook ni..
Aku hanya tau.. sekali harvest.. bukan 100 sehari...
100 000 sehari pun aku leh dapat..
Tapi bukan RM.. coins :))

Orang Malaysia.. terutamanya orang Melayu..
Mmg sangat suka dengan benda2 downline.. upline sumer nikan..

Patut laa orang Melayu sumer kaya-kaya banget!!!

Hehehe jangan marah tau bagi yg join..
Ni pandangan peribadi aku je..
Tiada kena mengena dengan yg downline atau upline..

Setakat hari ini.. aku boleh dikatakan keras hati gak ler bab2 MLM ni..

Kalau dulu2 bermula dgn Hai-O...
Pastu DCHL.. Pastu Up Trend..
Ntah hape-hape laa lagi..
Skang ni SKOR A lak dok menghasut aku hari2 suh join..

Bayangkan..

PENDIDIKAN JUGA SKANG ADALAH MLM..

Lepas ni..
Nak bayar bil MLM..
Nak makan kat kedai pun MLM.. (ni dah ada)
Nak masuk toilet memberry pun akan ada sistem MLM juga..

Aku bukan nak kondem sapa-sapa..
Setiap orang ada cara tersendiri cari duit..
Ada orang percaya sistem2 tajaan ni..
Ada orang percaya dengan titik peluh sendiri..
Ada orang percaya dengan jual brooch..
Ada orang percaya dengan tolong bakar DVD...
Ada orang percaya dtg keje balik keje.. cukup bulan ada gaji..

Terserah masing-masing..
Tapi....

TOLONG JANGAN TAG FACEBOOK AKU !!!!


Aku lebih rela korang TAG aku gambor kain ela.. gambor tudung...
(Mah suker ler ni.. :)

NOTA KAKI : Pesanan ini juga berkuatkuasa pada FB makcikrehan
.
.
.
Ops.. lupa nak habaq.. gambor duit tu..
DUIT tu adalah sumbangan ikhlas bekas pelajar PID yang dapat sijil 30hb April lepas..
Terima kasih yang tak terhingga diucapkan..
.
.
.

7 comments:

makcikrehan said...

Ya benarrrrrrrrrrrrrrr sangat-sangat benarrrr

mama_iris said...

inbox FB dah penoh sesaje dgn msg Login Fb dpt duit neh....camne nak bgtaw depa kita tak mo terima msg ni ya????ada yg RM100 la...RM500 laaa.......yg ada satu tu U***o**le T**m tu lg tak menahan.....amek gmbr dgn duit bersepah2......dah jadi cam riak la plak....huhuhuh...ke takk???

I want to lose weight said...

Aku just REPORT SPAM...

Tak pun kalau depa TAG.. aku just HIDE sender FOREVER :))

Azimah@Melati said...

hahhahaha.... nama haku gak naik..haku kalau kene tag haku untag jek balik yang login login nie..tapi kalau barang2 tue ...aku no hal..eheh...

I want to lose weight said...

Barang pun akal aku leh terima lagi..
Apa salahnya kan..
Orang lain pun cari rezeki juga..

Tapi kalau MLM..

Sorry laa kan..

sue said...

Ntah!.semak ja..asyik ditag benda yg sama...
Banyak sangat menda2 yg ala2 mcm ni skarang ni..pastuh..yg tag kita tu..ntah sapa2 ntah..kenal pun idak...

Mummy said...

btol lar kak zel..sy langsung tak percaya pada MLM dan yg seangkatan dgnnya..mana2 member yg mintak pendapat nak join nih mmg sy hasut habis2 an supaya tak terjebak...kalo ada yg dah masuk dan berjaya...sy tompang happy..'dah rezeki awak'...utk sy join... noway...sy lebih percaya pada 'ada usaha..adalar duit'...stakat klik2 pastu dapat duit toksah percaya lar...