Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, May 25, 2010

Khaleef pagi ini...

Malam tadi tido umah nenek..
Walker ni asalnya mmg dia punya..
Pas dah tak pakai.. kasi pada Kayra..
Pagi ni tgk Kayra dok dalam tu..
Mengamuk-ngamuk suh turunkan Kayra..
Dia lak nak masuk...

Sian budak kenit tu kena duduk bawah..
Si kenit ni pun kemain lagi sejak pandai merangkak..
Pantang je terlepa.. hilang..

Pagi ni mengamuk nak ikut aku pergi keje..
Dia asal org pakai tudung je..
Igt nak bawak dia jalan ler..


Oooo.. ramai org tanya apa respon Khaleef pasal nak jadi abang..
Dia ni dah nak 4 tahun..
So boleh paham bila cakap dalam perut mami ada baby..
Lagipun dia ingat lagi masa adik aku peknenkan Kayra..

Tapi dia asyik tanya...

"BOLEH TAK KUARKAN KEJAP KALIP NAK TENGOK?"

Malam tadi dia citer kat Ibu ngn Maksu dia..

"DALAM PERUT MAMI NI ADA BABY.. NAMA DIA BOY.."

Huhuhuhu.. adakah?!!!
.
.
.

11 comments:

sue said...

Ha..ha..khaleep buat perangai la tu..sbb dia nak ada adik..heee...

Mimi Sharif said...

Alamak... Khaleef wish nak adik boy la plak...

I want to lose weight said...

Akak tak kisah pun..
Lelaki ke pompuan ke..
Tapi sejak awal.. dah rasa2 gak cam boy je lagi kali ni

mama_iris said...

hwaaaa.....lawak gile.....mintak kuarkan kejap.....
kalep nak BOY kah???
kalo lelaki pon xpe......untung2 inkem mcm abg dia...:-)

syida said...

Zel, tahniah...

So skrg kena diet untuk pregnant la pulak ye...

Takpe lepas nie dalam pantang, ikut betul2 tau....tu senang nak turunkan berat badan

Tahniah sekali lagi, jaga diri, jaga makan...

I want to lose weight said...

TQ :)

Anonymous said...

cutenyaa...
wa xcited giler dgr kak zel peknen nih..huhuu

susi said...

umur khaleep dpt adik sama mcm umuk anak akak yg sulung dpt adik...wah ni plan nak bersalin kat KPJ ker?? beruntungnya....

I want to lose weight said...

Mungkin kot kat KPJ..
Tgk keadaan dulu..
Sbb jauh jugak tu dari KPJ nak balik ke Tg Malim..

Tg Malim ni ada klinik bersalin swasta, tapi dia takde operation. Takut jugak bila berisiko tinggi ni

noradzlina.kamdani said...

ha..elok lg walker tu? sok ble smpn utk adik kalep BOY ek? pandai jek kalep

Ms AiReEn MoHd said...

halamak kalip da mintak boy plak...gegeirl la plak kalip...ngeeeee..lame aku tak mai ni...kene tawap kudum bace blog ko la ni