Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, April 30, 2010

Tolong...

Selepas gambor ini dipublish di BLOG INI..
Ramai yang teka..

KONPEM PUAN ZALIA PUNYER !!!!

Ramai yang mengajukan soalan..

Inche Izman tak marah ke?

JAWAPAN...

Dia sudah semat di dada falsafah yang bini dia pegang...

KALAU TAKMO TOLONG, TOLONG JANGAN BISING

Done :)

.
.
.

11 comments:

aLiYaHaRiZ said...

saya sedia menghulurkan tangan..ringankan bebannn...hehehe..

Azimah@Melati said...

hahahahahah kira betul la tekaan aku ek...tak per zel kita serupa.... aku suka TAGLINE tue..aku sokong!!! bila lagik nak mendiva....

mama_iris said...

inilah diva sebenar....hahahahha...inche izman tak kisah punya la...bini dia kan wakil rakyat tanjung malim....larriiiii

I want to lose weight said...

Tg Malim bukan lokaliti aku ler..

Aku YB Kg Gumut Tambahan :))

Ms AiReEn MoHd said...

ko ni mmg tabik spring aku...giler pemaleh woiiii...kalip kalau tertimbus mau tak jumpa die....

zel bebawak la lipat wehhh...berbakul bakul da mcm kedai dobi pak sameon da....

ezey said...

bape biji bakul ade kt umah ko weh...huhuhuh...ni la satu2 nya brg beli byk x menjadi masalah untuk ko kan...huuhhuu...penggungaan maksimum..

I want to lose weight said...

Hehehe...

Bab lain, sapu.. mop... kemas2.. basuh kain.. sidai.. gosok..

BOLEH TAHAN RAJIN GAK AKU NI..

Tapi.. lipat kain ni..
Mmg i hate it forever

Ms AiReEn MoHd said...

weh tak update blog sibuk lipat kain ker ko...ngeeee...semlm best tak...cepat buh gambo...mate aku tak tahan nak menjelesss da ni...terngiang ngiag ketukan drum hah...

ratusiput said...

zeellllllllllllllllllllll...ko bukak kedai dobi kering ekk...

noradzlina.kamdani said...

zel, aku pun mengalami masalah melipat kain..aku ko soh le basuh bnyk mana pun aku xheran..jgn soh aku lipat kain haru

quezul said...

sy pun malas nk melipat baju...apatah lg kalo baju yg dh dimasuk bakul semalaman...

kalo nk rajin, masa angkat baju tu, trus lipat...kalo tk, memang berbukit bukau la...