Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, April 12, 2010

Bosan smpi tak lalu makan...

Ni mesti ada yang kata Zel poyo..

ZEL TAK LALU MAKAN?!!!

Ye betul..
Wpun perut lapar..
Tapi tak lalu makan sbb terlalu bosan..

Padahal mgu lepas aku dah ambik cuti Jumaat..
So, 3 hari laa cuti smpi Ahad..
Dengan harapan Isnin akan menjana semangat baru..

Rupa-rupanya makin teruk...

Kenapa pergi keje membuatkan aku moody?
Seolah-olah membuat sesuatu yg sia-sia tiada hasil..

Dengan PC yg makin hazab..
Dijangkakan.. menjelang bulan Jun ni..
Hanya tingga 2-3 PC sahaja boleh digunakan lagi..

Line Internet yg semakin hari semakin menyial..
HSBB konon...
Line yang ada ni pun cam sialopiomapioso..

Lagi.. aku bosan sbb asst aku tetiba cuti..
Ada emergency..
So, tak dapat laa aku balik rehat ini hari..
Dah laa bosan..
Pastu kena spend nearly 10 hours kat PID..

Bosan juga dengan diet 3DFC..
Mgu lepas.. aku naik dengan jayanya lebih dr 1kg..
Ini sering terjadi bila workout..

Jangan tanya aku apsal..
Tapi aku teka otot mengental kot..
Itu sbb bila workout..
Berat jadi naik bukan turun wpun tak makan..

Bosan jugak dengan teh hijau jasmine yg ada 23 sachet lagi tu...
Selagi tak abih.. aku takmo beli brand lain dulu..
Pembaziran begini harus dielakkan di masa2 aku nak berjimat..

Pendek kata.. serba serbi bosan laaa hari ni..
Nasib baik malam tadi dah wat auto-entry siap2..
Kalau tak ada lak BLOG YANG BOSAN hari ini sbb takde entry..
.
.
.

3 comments:

noradzlina.kamdani said...

zel, rilex arrrrr

mama_iris said...

baca status FB td..rupa2nya siap ada penerangan kat blog..hehhee....bosan2 napa x layan citer korea kak?ke akak dah khatam semuanya...?k la...kang kalau akak dah tak buhsan,akak layan TAG kat blog nurul ye....akak kan baik.....

.::CeK LaLa::. said...

zel.. aku penah dgr srg prof kat usm ni baci ceramah pasal senaman2 ni.. kan ke aku masuk prog 'love yr heart' tu kan.. kalo tak silap aku laa.. Prof tu ckp, kalo kita bersenam, joging or etc utk turunkan berat badan.. tp tiba2 berat kita tak turun, tapi naik lagi.. jgn risau or marah or give up nak wat senaman.. sebab badan kita yg sarat dgn kelejar lelemak yang padat disetiap sudut ni mmg payah nak turun..
tp cuba kita check kadar pengurangan lemak dlm badan? mesti akan ada kurang, sbb dah pecah2 since kita buat senaman... heheh.. wey! ade tau mesin yg blh ukur lemak dlm badan!!