Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, April 18, 2010

Uniform sudah dapat...

Hehehe.. jgn spekulasi lebih2 ye..
Aku bukan ahli pun...
Tapi aku dapat ini baju sbb hari mengundi aku akan bertugas bersama parti ini utk membantu bahagian IT..

Sebab memberi bantuan?!!

Sebab ahli2 parti ini kebanyakkannya adalah kawan2 lama aku..
Kami satu sekolah masa sek. rendah..
Kira geng sama-sama membesar..
Orang minta tolong takkan nak buat bodoh sombong lak kan..

Time-time pilihanraya ni ler nak jumpa old-old friends..
Jumpa kat FB lain..
Jumpa live lagi best..
Tgk badan sumer membesar bagai JOHAN BINA BADAN :)

NOTE : Sampai saat ini aku belum memutuskan undi SIAPA..
Yang pasti bukan yg KAKI LOMPAT itu..
Aku anti-katak hokay !!!!
.
.
.

6 comments:

noradzlina.kamdani said...

aku ingat kalep nye uniform...sekali ko punyte da... eh mesti dpt duit kocek kn..aku ingat lg aku tlg jaga bahaghian ni ms pilihanraya thn 1999 dkt sek 9 shah alam....

sofie natashah said...

kak zel, ajar saya setup computer lab boleh x? sanggup turun PID kalau akak setuju

Mia-Ina said...

lor..ingatkan khaleepnya uniform gak...hehe

I want to lose weight said...

SETUP ?

YM laa akak..
Kalau boleh.. akak tolong ler

spiderx_woman79@yahoo.com

makcikrehan said...

setakat pagi ni...dh jadi 1 lawan satu.... 2 dah tarik diri... dapat bayaran baekk punya [spekulasi aku]

kalau bukan si katak lompat, maka sudah tentulah abg kamal hassan yg menjadi pilihan kamu...hehehe

I want to lose weight said...

Abg Kamal Hassan tu lebih menyakinkan aku taw..

Pada abg Zack katak lompat..

Ni dah tkde apa2 ni..
Aku yakin kalau abg Zack menang.. Pasti dia melompat balik ke pangkal Abg Bie..