Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, April 28, 2010

Masalah Besar Part III

Ni normal kot..
Rasanya ramai pompuan yg ada kegilaan pada kasut..
Ni mesti turun perangai mak aku..
Tapi mak aku sekali ngn handbag..
Aku handbag tak minat..

Kasut ni aku beli raya 2009..
Tak pernah pakai smpi la skang..
Tak tau lak nak pi mana pakai kasut kaler purple :)

Yang tengah tu kasut peberet aku kalau jalan2..
Kiri kanan belum pernah jejak tanah lagi..

Ni kasut pakai kadang2..
Kasut tutup untuk interview ke hape..
Sekali je pakai sbb aku sekali je dpt interview..

Kalau laa aku ada hobi suka stock up duit kan bagus...
Mau dah cecah siling rumah banyaknya duit aku :))
.
.
.

16 comments:

noradzlina.kamdani said...

zel, sampai tahap tu yek..
kasut pun stock up hu hu hu
nasib le aku ni xcam tu
aku nih pesen klu 1 kasut tu aku beli, sampai rosak le jwabnye aku pkai br aku g beli lg...tu yg laki aku marah...

I want to lose weight said...

Aku kalau handbag camtu..
Pakai satu smpi lunyai..
Pastu baru beli lain

Azimah@Melati said...

kasut kalau tak pakai lapuk zel...tapi ko pandai simpan...elok jek nampak kasut2 tue...

~HaNna~ said...

cam lawa jek kasut purple tuh...hihi...

Zulaikha said...

Kak Zel owang kayo, boleh ler!

I want to lose weight said...

Orang kaya?!!!

Sekaya-kaya aku.. naik kapal terobang pun tak pernah taw..

Aku bukan kaya... tapi suka memboros dengan duit gaji :))

Ain Nak Kurus said...

ain rasa kan kak.. kalau akak nak stock up duit baik akak re-sell balik brg2 tuh.. jual dgn harga yang sama @ kurang singgit @ dua.. hehe dari tak pakai lama2.. dapat duit beli baru plak.. hik hik hik... ish ajaran tak betol nie

me suya said...

kak zel, kene buat preloved nyer jualan la ni.. buat semua..ahahaa nt xde la stok2 tu semua..kiki3.. xpon bagi aje kat suya...ahakzzz

kak zel dolod kat mana eyh citer korea..sbb suya kat u ni dolod ade budak2 sini share.xreti nk dolod direct dr web..web pun tataw.. ni skunk ngah layan personal taste tu.. dah ade sampai episod 8 dah..tp sub die baru ade 5..huhuhu

I want to lose weight said...

Akak download guna torrent

Mamma said...

dah baca entry ko smpahi episod 3 tu kan...
aku sgt sokong ngan laki ko..

mmg ko bermasalah! :p

roslaini saad said...

Kes berat ni...beli tak pakai..dah membazir, ..camnilah...bukak kedai online ..jual balik...tidak pun simpan kot-kot jadi barang antik boleh bagi mazium...

noradzlina.kamdani said...

ko ni imelda marcos versi Tg MAlim..

ratusiput said...

ate ko nk watpe kasut tu boli tp tak pakai...byk kasut ko ek...aku plak kalau dh tak pakai aku ske bg org sbb takde tempat nk letak...ni pun dh lama tak kisah beli sbb g keje pun aku bantai pakai selipar je...ehehe..

I want to lose weight said...

Tak pakai sebab kat PID tak leh pakai kasut..

So, dtg keje pakai kasut utk naik kete je...

Sampai opis kena bukak kasut tinggal kat luar..

syida said...

Zel, jom buat garage sale meh.....banyak tuuuuuuuuu barang....

Macam-macam ada...hehehe

YoOsH said...

jual laa.. saya pon size lebih kurang akak jer.. minat nak beli..