Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, April 4, 2010

Isnin muncul lagi...

Ye.. ye.. mmg betul..
Aku dah takde mood nak keje..

WHY?!!!

Sebab.. sebab tak mood ler..
Mood aku skang ni nak jadi peniaga berjaya..
Tapi tak tau nak bisnes apa..
Tapak pun takde..
Modal pun takde..

Anyway..
Mgu ni mungkin akan mula 3DFC lewat sket..
Weekend lepas balik kampung..
So, pastinya berjaya menternak berat..
Oleh itu kena turunkan berat bawah 118kg sblm mula semula..

Balik kali ni.. Inche Izman yg banyak shopping..
Beli baju, kasut, suar, tie.. maklum laaa nak grad bulan depan...
Dia telah berjaya membeli 501 yg cam kena cat tumpah + kicap..
(aku masih tak paham kenapa dia berkenan)

Aku pulak spt biasa kalau dia ikut...
Mmg tak banyak membeli..
Sebab apa aku suka dia tak berkenan..
Apa dia berkenan... aku lak HURGH !!! Please laa abg...

Oleh itu mengambil jalan supaya dia tak peeling sensentap..
Aku tak beli ler... cuma beli 2 pasang kasut je..

Kalau pasal shopping2 ni..
Selera Inche Izman dan Puan Zel mmg..
JAUH BERBEZA DAN LANSUNG TAK SAMA..
.
.
.

5 comments:

HoNEybUneE said...

meh la zel join nege SUSU KAMBING segera, HiGOAT...aku pun baru jer join...tapi make sure kiter try dulu la baru leh nak pomot2 kat org...hehheheheh....utk kiter yg sedang berdiet dan berbadan beso nih mmg bagus la...untuk incik izman nak gemuk pun boleh...hehhehehehhe...

PPTKPtgPk said...

Aku dah lama join HiGoat ni sebenarnya..

Cuma tidak aktif lagi :)

noradzlina.kamdani said...

zel...biasak arrrrr kdg2 pe yg kite suke org xsuke..yg org dok offer kite xmo plak....xkan semata2 nk jaga ati kene amik gak brg yg dibeli tu..buat membazir jek kn....

HoNEybUneE said...

aku baru jer join tapi alhamdulillah la sbb mende murah dan menjadik. kiter tak cari org pun org akan cari kiter kalau mende molek. sajer cari side income sambil2 minum sdiri pada duk sajer kat umah sementara tgu gaji dari En Hubby...=)

HoNEybUneE said...
This comment has been removed by the author.