Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 8, 2010

Khayra yg susah nak senyum..

Dia ni jenis baby serius..
Kadang2 sampai serak suara agah dia suh senyum..
Tapi semlm time aku dtg mood dia tgh baik..
Senang ler pulak nak senyum..

Ni anak buah kesayangan aku ler skang..
Kalau 2-3 hari tak jumpa..
Rasa cam ada tak kena..
Dok terbayang2 dia..
Pastu dok terhidu bau dia..

Tapi dia ni ada kepantangan...
Jangan gomol-gomol.. nnt dia tak suka org tu..
Bukan tak suka sejam dua jam..
Tapi terus tak suka lansung..
Klu orang yg suka gomol2 dia dtg nak angkat..
Awal2 lagi dia dah nangis..
.
.
.

8 comments:

Zulaikha said...

comel lah dia..dah besar mesti cun melecun kann..

Ejamaria said...

dia dah paham, depan kamera kena pose lawa...

makcikrehan said...

sekali lagi ingin kunyatakan... persis wajah hajah norlia.

muka kakak dia pon sgt iras

mama_iris said...

meh wat kesimpulan...budak nama khayra akan susah senyum and bermata bulat....sama mcm budak kenit kita tu....hehehhe.....ha'ah la ada mcm muka mak akak....

Mia-Ina said...

at last senyum gak khayra

Hana Kimi said...

comeynya... cam adik hana je ;D
bila dh besar tntu comey2 kan?
cam plakon korea gitu ;)

eynda said...

Comey...perangai macam hannah :-)

tiemc said...

tp kan anak saya juga bernama khayra tp mengapa dia suka senyum & suka bergomol??...hehehe