Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 15, 2010

Dah habis tengok - Still, Want To Marry

Yelah.. aku mengaku ler..
Aku adalah Ahjumma yang gatal..
Umur dah 30-an dok berangan nak gedik ngn artis :))

The Woman Who Cut My Guitar Cord
OST Still, Want to Marry

Lagu ni hero nyanyi sendiri..
Tak guna suara orang lain..
Sangat suker hokay...

Selalunya hero2 korea ni depa mmg multi-talented..
Tak harap muka kacak depa je..
Kalau ada scene nyanyi.. depa nyanyi betui2..
Kalau ada scene main piano.. betui2 depa main piano..

Heheheh.. wallpaper laptop akak skang ye..
Dan..
Aku tau Inche Izman tak suker aku letak gambor lelaki..
Aku tau sbb masa aku giler Jang Geun Seok..
Dia kata dia meluat tgk wallpaper aku..

Aku tersangat suka Kim Sang Bum ni kan..
Sampai aku sanggup download balik Boys Over Flower..
Mmg laaa aku dah ada DVD tu..
Tapi hari tu pasal nak jimat DVD..
Aku hempuk 25 episod dalam 3 DVD..
So, poor quality ler..

Pastu masa tgk BOF dulu..
Aku tak tumpukan pun pada Kim Bum ni..

Sebab aku suka sangat pada Ji Hoo..
Malam tadi ulang tengok..
Baru tau.. Kim Bum jauh lebih hensem dari Hyung Joon..

:) Eryn mesti meluat ngn entry aku ni..
Sebab dia suka entry Khaleef si budak gatal tu je..
Kang petang aku wat entry untuk dia ye...
Ni kasi chance mami dia menggatal..

Anyway..
Sila emel aku sebelum Selasa..
Sebab minggu depan Rabu je aku ada kat PID..
So, kalau lewat order.. lewat ler dapat..

SARANGHEYO
.
.
.

8 comments:

MiSs TOrA said...

boys over flower mmg best ;p

susi said...

kim bum mmg ansem...akak dah suka tgk dia dr BOF tu ler...watak macho...time dia nak ngurat kawan jan di tu pun best..ehehehe..tgk balik BOF..ehehehe..

tak sabo nak nengok still want 2 marry ni...

Hana Kimi said...

hoho
kalu hana tgok bof, hana akn tumpu pd kim bum n' kim so eun je. tsangat sweet duaorang tu bila couple dlm bof ;D

I want to lose weight said...

Kak Susi...

Sabar ye.. Selasa depan saya pos sumer order..

Ni cuti lama.. besday sultan azlan

adikmanje@ellyazarmilia said...

ko memang la zel...takpe aku kuatkan ati dulu..nk abiskan citer jepung pinjam ni dulu...

nur said...

salam..kak..sy silent reader akak..mcm sgt berminat ngan citer ni..hehe..kalau akak pos area KL,agak2 boleh dpt bile ke?em,nak tau gak regenye..=)
arigatou..=)

I want to lose weight said...

NUR

Sila emel spiderx_woman79@yahoo.com

Ms AiReEn MoHd said...

ngeee tau tak per...aku skang pemaleh nak blogging...maleh beno...yg ko ni ade jerk mase ko kan...heran aku!!!