Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, April 11, 2010

Cuti tiba-tiba.... Bukit Fraser

Semlm.. kul 2.00pm g kedai mak aku lunch..
Skang tak yah pening2 nak cari kedai makan..
Kedai Hajah Norlia dah ada jual nasi campur..
So, sangat marbeles..
Sbb boleh makan lauk favorite aku hari-hari..
Paling penting FREE OF CHARGE :)

Lepas makan.. Inche Izman tny nak pi Bukit Fraser tak?
Takkan nak jawab tak nak lak kan..

Kul 5.30 ptg baru smpi sana..
Smpi awal je.. tapi kena tgu masa naik..
Ni depa 2 tgh on d way nak g mandi sungai..

Khaleef sangat gumbira...
Tapi tak boleh lama2 sbb dia ashtma..
Mandi dalam 15 minit je..
Pastu mula laa dia melalak tak puas mandi lagi..





Pastu g makan..
Dalam kul 8.00 mlm turun balik ke bawah..
Percutian tiba-tiba..
Saya sangat suka :)
.
.
.

7 comments:

TopsyTurvy Mum said...

Salam ziarah :)

cantik dah Bukit Fraser..dah 20 tahun ke situ...air terjun yg tinggi tu ada lagi tak?

Beattey said...

bestnyer ko zel..dapat g holiday...aku jangankan kata ulu yam, taman tun kat sebelah pun susah nak ajak laki aku..

I want to lose weight said...

Topsy..

Tak smpi situ pun jalan..
Jalan separuh sikit tu pn aku nyaris cramp kaki taw

Beatty..

Ada org tu nak tebus kesalahan..
Tu yg senang je ajak kuar tu

noradzlina.kamdani said...

aku sampai pun blm lg...dlm mimpi je la

LyNn HaMzAh said...

x pernah pergi pun bukit fraser...nak sangat pergi...padahal rumah parents di rawang jer...kena ajak juga family jalan2 ke bukit fraser...

I want to lose weight said...

Bukan best pun..

Setakat nak jalan2 ngn family buang masa boleh laaaa..

Lgpn kat atas sana dah lain sket dari dulu..

Boleh bawak baju salin..
G mandi sungai kat sana best..
Air sejuk cam bubuh ais

Ms AiReEn MoHd said...

aku tgk kalip mcm berisi sikit jerk..ker salah mate aku ni..mai ngan papa nyer menten jerk