Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, April 21, 2010

Minggu BLUR...

Ntah apsal.. minggu ni cam kering idea nak tulis blog..
Wpun cam-cam hal berlaku disekeliling aku..
Tapi cam malas je nak taip kat blog..
Aku anggap benda ni terjadi cam air laa..
Ada pasang surutnya..

Blur smpi.. dah taip ayat 2-3 baris..
Pastu delete balik..
Yelah.. kalau aku sndr pun bosan bacanya..
Apatah orang lain ye tak...

Esok pagi-pagi dah nak bertolak pergi Ipoh..
Harap-harap tak lupa timbang berat sebelum pergi..
Pada peserta 3DFC.. jgn ngelat hokay..
Didapati..
Makin tiada hapdet & tidak anta report berleluasa skang ni..
Korang pun dapat sindrom blur dari aku gak ke..
.
.
.

4 comments:

noradzlina.kamdani said...

ala..rilex la..jgn blur2

shamzayu's family said...

salam zel..
sy silent reader blog ni before.. suke lah bc blog ni.. ni nk ty la.. kalo still BF baby bleh x nk buat 3 day detox ni.. ?? nk kurus gak..

mama_iris said...

kak zel jgn blur2...hepi2 slalu ok....kak,minggu ni kalau balik nurul nak balik umah mak mertua kat bukit beruntung agak2 jam teruk tak?maklumla....warga sana nak menyambut yb baru khheennnnn...:-p

I want to lose weight said...

Sham..

Boleh.. cuma boleh rujuk internet tentang pemakanan yang sesuai untuk ibu menyusu