Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, April 19, 2010

Adakah depa mmg couple!!!!!

Hari ni aku muncul awal di depan Matahari Ria..
Sebab hari ni ada kaunter SSM kat PID..
So, kena tiba lebih awal dari biasa..
Khaleef pun kena pergi sekolah lebih cepat dari biasa..
Selalu, gate dah mangga.. baru Khaleef smpi..

Sampai je.. tgk ada kancil hitam depan aku..
Tau dah sapa tu.. kete pakcik Syiti..

Aku nmpk Syiti turun masuk dalam gate..
Sekali Syiti nmpk Khaleef sampai..
Dia terus tak jadi masuk dalam tadika..
Tunggu Khaleef smpi dulu kat tmpt kasut..
Then masuk sama-sama..

Huwaaa.. nasib baik depa jalan je sama-sama..
Kalau pegang tangan..
Mau ada MAK YANG JADI HARIMAU JADIAN pagi tadi..
Harus minggu depan Khaleef daftar sekolah ABIM pulak..

Persoalannya..

ADAKAH DEPA MEMANG COUPLE?!!
.
.
.

14 comments:

Azimah@Melati said...

hahaha cute la bebudak tue....aku jek tak berkesempatan nak hantar anak gi sekolah ntah ntah anak aku pun sama jek....

Azimah@Melati said...
This comment has been removed by the author.
Ain Nak Kurus said...

hehehe khalef + syiti teman tapi mesra laa kak.. hik hik hik.. chumel aje..

Ain Nak Kurus said...
This comment has been removed by the author.
makcikrehan said...

hensem la abg kelip pakai Tee MIKI ittew. adik serap punya tah bila tahun lak buleh pakai.

noradzlina.kamdani said...

ala budak2 zel...diorg kwn baik jek think +ve tau

HoNEybUneE said...

takpe la zel...macam kiter2 sek dulu gak laa, kena ada admire sorang baru leh rajin nak pegi skolah...kah kah kah...bagi semangat nak pegi sekolah hari2...aku kater kat aku laa...org lain aku tak tau...=))

I want to lose weight said...

A-ah kan..
Aku dulu pun ada suka seseorang jugak..

TAPI..

Bukan masa 4 tahun hokay..

Masa tu dah darjah 5

Ms AiReEn MoHd said...

KO TANGKAP JAP GAMBO SI CHITI AWEK KALIP TU....teringin aku nak tgk bakal menantu ko pilihan si kalip tu hah

Ms AiReEn MoHd said...

KO TANGKAP JAP GAMBO SI CHITI AWEK KALIP TU....teringin aku nak tgk bakal menantu ko pilihan si kalip tu hah

I want to lose weight said...

Susah nak snap wei..
Sekolah depa ni dalam pagar..
Pastu parent hanya boleh hantar takat gate je..
Itu pun drive through..
CIkgu depa tunggu luar gate..

Takpe.. nnt besday khaleef aku nak wat kat sana.. time tu leh laa tgk gambor si Syiti tu

Zamila Omar @ Mohammad said...

aku pun nak sgt tgk si syiti tu..hahaha kelaka la budak2 neh..

eynda said...

Hehehe...kalau tanya khalef agak2 apa jawapan dia ek? :-p

I want to lose weight said...

Jawapan dia..

Kalep nak kawin Syiti..

Smpi cousin dia lak merajuk..
Sebab cousin dia selalu cakap

Sara nak kawin Kalep..

Nnt Kalep jawab

"TAK NAK SARA... NAK SYITI"