Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, April 20, 2010

Last Day 3DFC Minggu 6

Sekejap je kan..
Tau2 dah minggu ke-6..
Peserta-peserta pun dah makin malas nak update :)

JEHAN - APSAL KO PRIVATE KAN BLOG TANPA INVITE AKAK

Ada 2 minggu sahaja lagi utk kita membuktikan sesuatu..
Minggu ini aku start dengan 118.3kg...
Dan mengharapkan esok pagi adalah 117.00kg..

Menu minggu ini..

1st Day
Tembikai 1/3 biji
Air teh hijau
Air kosong
Sup sayur + ayam + udang

2nd Day
Sup Ayam + Batang Seleri
Buah Lai + Oren
Air teh hijau
Petang ada makan lepat pisang
(mentua aku bagi.. takkan nak tolak mentah2 lak kan..)

3rd Day
Belum makan apa2 lagi kecuali minum air..
Rasa cam nak makan tomyam ayam
Tgk laa apa jadi malam kang..

Esok akan kursus kat Ipoh ngn Makcik Rehan..
Dah berangan cam nak makan nasi lemak esok pagi..
Rasa cam dah berkurun lama tak makan nasi lemak..

KFC dah langgar pantang hari tu..
Adik aku nazar belanja KFC bila kes dia kena pukau tu setel..
So, nazar orang kan... tak baik tak makan..
Hehehehe :)
.
.
.

2 comments:

Jehan Manies said...

hahah..da public kn semula..private 1 mlm je kak..heheh ampun yaa

-niena- said...

kak zel...adik kak zel kena pukau tu settle camne..maksudnya dapat duit balik ke..?