Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, April 12, 2010

Good Mood + 3DFC Mgu 5 Day 1

Selepas semlm mood swing giler..
Malam tadi tido awal..
Pagi ni bangun awal..
Mood saya sudah okay..

Khaleef pun malam tadi takut tau tgk mak dia..
Nak mengamuk sesaja..
Sekali je aku suh tido..
Terus dia tutup TV, masuk celak ketiak aku..

Hari ni memulakan 3DFC minggu baru..
Setelah melalui minggu yang hamsap minggu lepas..
Minggu ini bermula dengan aerobik waktu pagi..

Sbb kalau waktu petang..
Lepas aerobik..
Sangat menjurus kepada terus tido petang..

Penat sangat..

Tapi.. bila dah aerobik pagi ni..
Kesan2 jangkamasa pendek..

1- Rambut aku dalam tudung ni basah sbb aerobik mst mandi basah rambut..
2- Kadar perpeluhan waktu pagi meningkat.. Nak kunci gate pun, muka dengan belakang basah dengan peluh.
3- Pagi-pagi dah minum banyak.. maka kadar kekencingan meningkat.. Tau-tau jelah toilet PID ni.. cam toilet kampung dulu-dulu.. Rumah kat sini.. toilet nun jauh 300 meter.

Apa-apa pun.. pagi ni bermula dengan 119.5kg..
Sarapan pagi ni.. sebiji keledek manis rebus + H2O..

Peserta lain.. sila update berat anda ASAP ye..
.
.
.

2 comments: