Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 22, 2010

Kena guna kanta pembesar....

Tu dia Siti jarak jauh...
Yang dalam bulatan pagar pakai beg pink..
Dia dah ready nak balik sekolah..
Khaleef lak tak tau kat mana..

Anak org sumer tertunggu-tunggu mak dia datang..
Anak aku.. nak aku jerit dulu baru dia datang kat kereta..
Lari sana.. lari sini..
Baju sekolah tak yah citer la.. LUNYAI!!!
Tu sebab bebudak lain 2 pasang je baju sekolah.
Dia ada 4 pasang..

Hari ni dia tak sekolah sbb
MAMI DIA MALAS NAK ANTA :))
Hari ni cuti perjalanan balik kursus..
Cam nak g KL kejap.. ada barang nak beli..
Tapi masih ligat berfikir..
Boleh ke aku sorang2 nak kawal Khaleef..
.
.
.

1 comment:

Ms AiReEn MoHd said...

mampus tak nampak gambo aweks kalip tu woii..kecit beno...aku kene tambah power spek aku ....zoom la sikit ko pun!!!!